ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

A/C INVENTOR L4VI32-18WiFiR/L4VO32-18 LiFePROWiFi

Περισσότερες Όψεις

A/C INVENTOR L4VI32-18WiFiR/L4VO32-18 LiFePROWiFi
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 409968-409662

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Νέο Κλιματιστικό Life Pro Wi-Fi για απομακρυσμένη διαχείριση, Α+++ , με νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32.  • Ιονιστή Plasma για καθαρή και υγιεινή ατμόσφαιρα

  • Λειτουργία Blow Xfan για καθαρισμό της εσωτερικής μονάδας με το πάτημα ενός πλήκτρου

  • Λειτουργία Follow Me για να απολαυμβάνετε ιδανικές συνθήκες όπου τις θέλετε

  • Έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi για απομακρυσμένη διαχείριση όπου και όποτε επιθυμείτε

  • Νέο ψυκτικό υγρό R32 για σημαντική μείωση στο κόστος συντήρησης της μονάδας


754,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Καινοτόμο και Φιλικό προς το περιβάλλον

Τα νέα κλιματιστικά της σειράς Life Pro Wi-Fi 9.000/ 12.000/ 16.000/ 18.000/ 24.000 btu/h με ενεργειακή κλάση Α+++ διαθέτουν έξυπνη τεχνολογία Wi-Fi, εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο του κλιματιστικού σας για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, απ' όπου κι αν βρίσκεστε. Με το νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, συμβάλλουν στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη, ενώ μειώνουν σημαντικά το κόστος συντήρησης της μονάδας. Οι αναβαθμισμένες τεχνολογίες που παρέχουν σας αποδεσμεύουν από το άγχος για συνεχή καθαρισμό της μονάδας αφού πλέον με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο, ενεργοποιείτε η λειτουργία Blow Xfan και το κλιματιστικό εκτελεί αυτόματα τη διαδικασία. Δημιουργήστε το ιδανικό περιβάλλον που πάντα θέλατε και ρυθμίστε τη θερμοκρασία που επιθυμείτε στο σημείο που επιθυμείτε μέσω της λειτουργίας Follow Me.

Wi-Fi Ready

Ρυθμίστε το κλιματιστικό σας εύκολα απ’ όπου και αν βρίσκεστε, μέσω του Smartphone ή του Tablet σας. Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή EWPE μέσω Google Play & App Store και εξοικονομήστε ενέργεια, δημιουργώντας το περιβάλλον που εσείς θέλετε, την ώρα που το θέλετε. *Τα Wi-Fi Ready κλιματιστικά, έχουν ως προαπαιτούμενο για την απομακρυσμένη διαχείρισή τους και την ύπαρξη USB stick

R32 - Νέο Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό

Το νέο οικολογικό ψυκτικό υγρό R32, με 68% χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη, δεν επιδρά αρνητικά στο στρώμα του όζοντος, συμβάλει στη μείωση του φαινομένου υπερθέρμανσης του πλανήτη και μειώνει σημαντικά το κόστος συντήρησης.

Λειτουργία Follow Me

Ένας έξυπνος αισθητήρας είναι τοποθετημένος στο τηλεχειριστήριο. Όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία Follow Me, η μονάδα ρυθμίζει τη θερμοκρασία του χώρου στο σημείο που βρίσκεται το ασύρματο χειριστήριο, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες εκεί που τις θέλετε.

10 Χρόνια Εγγύηση Premium σε όλα τα Κλιματιστικά Inventor

Όλα τα κλιματιστικά Inventor, συνοδεύονται από 10ετή εγγύηση Premium. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυώνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Inventor για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων κλιματισμού της Inventor είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Ιονιστής Plasma

Αποτελεσματική απορρόφηση πάνω από το 90% των βακτηρίων, απομακρύνει μυρωδιές και βελτιώνει τον αέρα αποβάλλοντας περισσότερα αρνητικά ιόντα.

Λειτουργία Ψύξης σε Χαμηλές Θερμοκρασίες

Ο εξελιγμένος σχεδιασμός ελέγχου του κλιματιστικού παρέχει αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία ψύξης σε χώρους όπου απαιτούνται ειδικές συνθήκες, ακόμα και στους -15°C.
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής INVENTOR
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+++
Κάλυψη Χώρου 40m2
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Κλιματιστικού Inverter
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+++
Απόδοση Btu/h 18.000 Btu/h
Ψυκτική Απόδοση 17.500 (4.094 - 21.154) Btu/h
Θερμική Απόδοση 18.015 (4.094 - 22.519) Btu/h
Κάλυψη Χώρου 40m2
Βαθμός (SEER/EER) 6.1
Βαθμός (SCOP/COP) 4.0 / 5.1 (Θερμή ζώνη)
Ιονισμός Αέρα Ναι Plasma
Αφύγρανση  - 
Τύπος Ψυκτικού R32 / 900g
Επίπεδο Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας 34 / 39 / 44 / 49 dB
Επίπεδο Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας 56 dB
Τηλεχειριστήριο Ναι
Επιπλέον  - 
Χρώμα Λευκό
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας σε (kg) 13.5
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας σε (kg) 39
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) cm 22.4x97.0x30.0
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) cm 59.6x89.9x37.8
Σύγκριση Προϊόντων