ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ CDPM 2D62X CANDY

Περισσότερες Όψεις

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ CDPM 2D62X CANDY
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 225406

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Πλυντήριο Πιάτων CANDY CDPM 2D62Χ με χωρητικότητα για 16 σερβίτσια,ενεργειακής κλάσης A++, ψηφιακή οθόνη Maxi και 10 προγράμματα πλύσης.
458,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Candy CDPΜ 2D62X.

Γνωρίστε αυτό το εξαιρετικά ήσυχο πλυντήριο πιάτων. Με τεχνολογία Evo Space που σημαίνει ότι το πλυντήριο πιάτων κρύβει έως τρεις διαθέσιμους χώρους, και αυτό σημαίνει αρκετό χώρο για όλα τα πιάτα σας. Το πλυντήριο πιάτων είναι τόσο ευρύχωρο ώστε να μπορείτε να εισάγετε μέχρι και πιάτα πίτσας μέσα σε αυτό. Μπορούν να μπουν έως 16 σερβίτσια.

Ευρύχωρο.

Το CANDY CDPM 2D 62 X σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις σχεδίασης. Θα ταιριάζει απόλυτα σε κάθε στυλ κουζίνας. Έχει χώρο 10% μεγαλύτερο από τα κανονικά πλυντήρια πιάτων. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε εύκολα μεγάλα κομμάτια πιάτων όπως τα τηγάνια  και τις γάστρες. Το μεσαίο καλάθι είναι ρυθμιζόμενο στο ύψος, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι που δεν χωράει.

Τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το πλυντήριο πιάτων σας επιτρέπει να φορτώσετε μέχρι και 201 διαφορετικά πιάτα και να πλύνετε τα πάντα σε έναν κύκλο. Μπορείτε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα με όλα τα διαθέσιμα πιάτα. Όταν χρησιμοποιείτε υγρά απορρυπαντικά με αλάτι και γυαλιστερό, μπορείτε να επιλέξετε μια ειδική επιλογή για να αλλάξετε τις παραμέτρους και να βελτιστοποιήσετε την απόδοση.

Ήσυχο και ισχυρό.

Η τεχνολογία Silent + φροντίζει να μην ενοχλεί το πλυντήριο πιάτων. Δεν παράγει σχεδόν κανένα ήχο και ταιριάζει σε διαμερίσματα όπου η κουζίνα είναι συνδεδεμένη με το καθιστικό. Θα εκτιμήσετε το χαρακτηριστικό καθυστερημένης εκκίνησης εάν οι τιμές ηλεκτρικής ενέργειας διαφέρουν μέρα με τη μέρα ή εάν θέλετε να έχετε πλυντήριο πιάτων όταν επιστρέφετε από το σπίτι. Όλα είναι δυνατά με το πλυντήριο πιάτων CANDY CDPM 2D 62 X.

Εύκολη συντήρηση.

Η συντήρηση του φίλτρου θα είναι πολύ εύκολη από τώρα και στο εξής, με το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα της Candy για τον αυτόματο καθαρισμό φίλτρου σε διάφορα στάδια κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Το σύστημα θα φροντίσει για την αφαίρεση των μικρότερων σωματιδίων σκόνης και παροχή καθαρού νερού σε όλες τις φάσεις πλυσίματος. 

Ασφάλεια πάνω απ 'όλα.

Η κατανάλωση και ο θόρυβος ελαχιστοποιούνται με την τεχνολογία της Πλύσης Παλμών . Ρυθμίζει ρυθμικά τη ροή του νερού κατά τη διάρκεια του πλυσίματος και επιτυγχάνει άριστα αποτελέσματα και μέγιστο καθαρισμό. Το πλυντήριο πιάτων είναι εξοπλισμένο με δύο στεγανά συστήματα ασφαλείας, οπότε μην ανησυχείτε ότι θα έχετε απώλεια νερού.

 • Ενεργειακή Κατηγορία: A++
 • Χωρητικότητα 16 σερβίτσια 
 • Κατανάλωση νερού 10 Λίτρα 
 • 10 Προγράμματα 
 • Επιλογή Eco 
 • Ένδειξη έλλειψης αλατιού 
 • Μετάθεση έναρξης 
 • Τύπος απορρυπαντικού: Υγρό - Ταμπλέτα - Σκόνη
 • Αυτόματη αναγνώριση απορρυπαντικού
 • Ηχητική ειδοποίηση ολοκλήρωσης κύκλου πλύσης 
 • Διαστάσεις: 85 x 60 x 60 εκ.
 • Θόρυβος: 43dbA
 • Χρώμα: Ανοξείδωτο
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής CANDY
Τρόπος Εγκατάστασης Ελεύθερο
Ενεργειακή Κλάση A++
Προγράμματα Πλύσης 10
Πλάτος 60 cm
Χρώμα Ασημί
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Πλυντηρίου Ελεύθερος
Ενεργειακή Κλάση A++
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια 16
Προγράμματα Πλύσης 10
Οθόνη Λειτουργειών / Ενδείξεων  - 
Πίνακας Ρυθμίσεων Ναι
Τεχνολογία aqua sensor Όχι
Ασφάλεια κλειδώματος Ναι
Επίπεδο Θορύβου 43 dB
Χρώμα Ανοξείδωτο
Βάρος σε (kg) 40,1
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm 85x60x60
Σύγκριση Προϊόντων