ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ GC4526/20 2600W PHILIPS

Περισσότερες Όψεις

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ GC4526/20 2600W PHILIPS
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 329549

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Το ατμοσίδερο Azur Performer της Philips συνδυάζει ισχυρή απόδοση και εύκολη χρήση. Με εύκολη τεχνολογία Quick Calc Release, πλάκα T-ionicGlide 5 αστέρων για βέλτιστη ολίσθηση, καθώς και αυτόματη απενεργοποίηση ασφαλείας, σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα στο σιδέρωμα.

76,99 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

2600 W
2600 W για γρήγορη θέρμανση και πανίσχυρη απόδοση 

Παροχή ατμού έως και 50 γρ./λεπτό για καλύτερη αφαίρεση των τσακίσεων
Η συνεχής παροχή ατμού έως και 50 γρ./λεπτό σας προσφέρει την ιδανική ποσότητα ατμού, ώστε να αφαιρείτε αποτελεσματικά όλες τις τσακίσεις.

Βολή ατμού έως 210 γρ. για σημεία με έντονο τσαλάκωμα
Χάρη στη βολή ατμού 210 γρ., μπορείτε να εξαφανίσετε εύκολα ακόμα και τις πιο επίμονες ζάρες.

T-ionicGlide: Η καλύτερή μας πλάκα 5 αστέρων
Η πλάκα T-ionicGlide είναι η καλύτερη πλάκα της Philips. Θέτει νέα πρότυπα για τα σίδερα OptimalTemp όσον αφορά την ολίσθηση και την αντοχή στις γρατζουνιές. Η νέα πατενταρισμένη επικάλυψη προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Το εξαιρετικά προσεγμένο σχήμα και οι οπές αερισμού προσφέρουν ομοιόμορφη κατανομή ατμού για εύκολη αφαίρεση τσακίσεων με το σίδερο ατμού.

Σύστημα Quick Calc Release για απόδοση ατμού μεγαλύτερης διάρκειας
Ο τακτικός καθαρισμός του σίδερου από τα άλατα προσφέρει απόδοση ατμού μεγαλύτερης διάρκειας και καλύτερα αποτελέσματα. Η τεχνολογία Quick Calc Release κάνει τον καθαρισμό των αλάτων από το ατμοσίδερο τόσο εύκολο, όσο και το άδειασμα του νερού μετά το σιδέρωμα. Η εξαιρετικά αποτελεσματική λειτουργία του αυτόματου καθαρισμού αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.

Αυτοκαθαρισμός για απόδοση ατμού μεγάλης διάρκειας
Εκτός από τη λειτουργία Quick Calc Release, ο βαθύς καθαρισμός της πλάκας απομακρύνει ακόμα και τα πιο επίμονα άλατα. Η καθαρή πλάκα βελτιώνει την απόδοση του ατμού και τα αποτελέσματα του σιδερώματος.

Το σίδερο απενεργοποιείται αυτόματα όταν μένει χωρίς επίβλεψη
Το ατμοσίδερο απενεργοποιείται αυτόματα όταν μένει χωρίς επίβλεψη. Όταν το αφήνετε στη βάση του απενεργοποιείται σε 8 λεπτά, ενώ όταν το αφήνετε στην πλάκα ή στο πλάι, χρειάζονται 30 δευτερόλεπτα για την απενεργοποίηση.

Αυτόματος έλεγχος ατμού για σωστή παροχή ατμού σε κάθε ρούχο
Με τον αυτόματο έλεγχο ατμού, δεν χρειάζεται να ρυθμίζετε τη σωστή ποσότητα ατμού. Επιλέξτε τη θερμοκρασία για τα ρούχα που σιδερώνετε και είστε έτοιμοι.

Άκρο τριπλής ακρίβειας για βέλτιστο έλεγχο και ορατότητα
Το μυτερό άκρο του Philips Azur Performer διαθέτει 3 χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν μοναδική ακρίβεια: μυτερή άκρη, αυλάκι για σιδέρωμα γύρω από κουμπιά και μύτη με κομψή σχεδίαση. Έτσι, χάρη στο άκρο τριπλής ακρίβειας, μπορείτε να σιδερώνετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία, π.χ. γύρω από τα κουμπιά ή μεταξύ των πτυχώσεων.

Ιδανικό βάρος για ευκολότερο χειρισμό του σίδερου στα ρούχα σας
Το σίδερο έχει το ιδανικό βάρος για να κινείται εύκολα πάνω σε οποιοδήποτε ρούχο ώστε να σας επιτρέπει να σιδερώνετε με λιγότερο κόπο, καθώς διευκολύνει τη συνεχή μετακίνησή του από τη σιδερώστρα πίσω στη βάση του.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής PHILIPS
Ισχύς 2600 Watt
Παραγωγή Ατμού 50 gr / min
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Σίδερου Ατμού
Ισχύς σε (Watt) 2600
Παραγωγή Ατμού 50 gr / min
Χωρητικότητα Δοχείου σε (lt) 0,3
Κάθετος Ατμός Ναι
Τύπος Πλάκας T-ionicGlide
Επιπλέον Quick Calc Release
Χρώμα Γαλάζιο - Μπλε
Βάρος σε (kg) 1.52
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm 16x32x14
Σύγκριση Προϊόντων