ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ GC9630/20 PHILIPS

Περισσότερες Όψεις

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ GC9630/20 PHILIPS
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 329081

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σύστημα σιδερώματος GC9630/20 της Philips ισχύος 2400Watt, με πλάκα T-ionicGlide, τεχνολογία OptimalTEMP για να μπορείτε να σιδερώνετε από τζιν μέχρι μεταξωτά
χωρίς να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία, πίεση 6.7bar και λειτουργία ECO για εξοικονόμιση ενέργειας.

314,99 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Easy De-Calc Plus
Απόδοση ατμού εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας
Η αποκλειστική και στρατηγικά τοποθετημένη λειτουργία Easy De-Calc Plus της Philips είναι ο ιδανικός τρόπος να καθαρίζετε τα άλατα και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της συσκευής. Το σίδερο θα σας υπενθυμίζει με ηχητικές και φωτεινές ενδείξεις πότε πρέπει να εκτελέσετε τη διαδικασία. Όταν η συσκευή είναι κρύα, ανοίξτε την υποδοχή Easy De-Calc και συλλέξτε το βρώμικο νερό και τα άλατα σε ένα δοχείο.

Εξοικονόμηση ενέργειας
Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ECO για σιδέρωμα με λιγότερο ατμό, εξοικονομείτε ενέργεια χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα του σιδερώματος. Αν θέλετε πιο γρήγορα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε τη ρύθμιση Turbo για σιδέρωμα με περισσότερο ατμό.

Άνετη λαβή
Το σίδερο με γεννήτρια ατμού έχει το ιδανικό βάρος: είναι απίστευτα ελαφρύ και διαθέτει άνετη λαβή. Γλιστράει εύκολα πάνω στα υφάσματα, αφαιρεί ακόμα και τις πιο επίμονες τσακίσεις σε χρόνο μηδέν και μειώνει την καταπόνηση του καρπού σας.
Κάνει επίσης πολύ εύκολη και αποτελεσματική την κάθετη βολή ατμού. Τώρα μπορείτε να αφαιρείτε άνετα και αποτελεσματικά τις τσακίσεις από τα ευαίσθητα υφάσματα, όπως σακάκια, φορέματα ή ακόμα και δύσκολα στο σιδέρωμα υφάσματα με πιέτες, διακοσμητικά, κουμπιά κ.λπ., κρατώντας κάθετα το σίδερο.

Η πιο ισχυρή παροχή ατμού*
Η πρωτοποριακή γεννήτρια ατμού παράγει εξαιρετικά ισχυρό ατμό που διεισδύει βαθιά
στο εσωτερικό του ρούχου, με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η ισχύς του ατμού μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Τεχνολογία OptimalTEMP
Τώρα μπορείτε να σιδερώνετε από τζιν μέχρι μεταξωτά χωρίς καμία ρύθμιση θερμοκρασίας, και σας εγγυόμαστε ότι δεν θα προκληθεί κανένα κάψιμο σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Η επαναστατική τεχνολογία αποτελείται από 1) τον προηγμένο επεξεργαστή έξυπνου ελέγχου που ρυθμίζει με ακρίβεια τη θερμοκρασία της πλάκας 2) την εξαιρετικά ισχυρή γεννήτρια στροβιλισμού ατμού πολλών θαλάμων, για πιο ισχυρό συνεχή ατμό και εξαιρετικά ελαφρύ σίδερο, για πιο εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα.

Γεμίστε με νερό βρύσης ανά πάσα στιγμή
Η γεννήτρια ατμού έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό βρύσης. Αν το νερό πέσει κάτω από την ελάχιστη στάθμη, μπορείτε να ξαναγεμίσετε το δοχείο εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ή να απενεργοποιήσετε το σίδερο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής PHILIPS
Ισχύς 2400 Watt
Πίεση 6.7 bar
Παραγωγή Ατμού 125 gr / min
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς σε (Watt) 2400
Πίεση σε (bar) 6.7
Παραγωγή Ατμού 125 gr / min
Χωρητικότητα Δοχείου σε (lt) 1.8
Αυτονομία Απεριόριστη
Κάθετος Ατμός Ναι
Σύστημα Ασφάλειας Ναι
Τύπος Πλάκας T-ionicGlide
Επιπλέον Τεχνολογία OptimalTEMP
Χρώμα Λευκό - Μπλε
Βάρος σε (kg) 5.1
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm  
Σύγκριση Προϊόντων