ΣYΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ TDS 4050 BOSCH

Περισσότερες Όψεις

ΣYΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ TDS 4050 BOSCH
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 331030

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σύστημα σιδερώματος TDS4050 της Bosch ισχύος 2400 Watt, παραγωγή ατμού 120 gr/min, λειτουργία i-temp για τέλειο συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού για όλους τους τύπους υφασμάτων που μπορούν να σιδερωθούν
179,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Απλό και αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς προ-ταξινόμηση των υφασμάτων - με μία μόνο ρύθμιση για όλα τα υφάσματα.

 • EasyComfort: Καμία προσαρμογή και καμία προετοιμασία διαχωρισμού των υφασμάτων. Εύκολο, γρήγορο και ασφαλές σιδέρωμα.
 • Calc'nClean Easy: Οι επιβλαβείς αποθέσεις αλάτων στο σίδερο αφαιρούνται εύκολα και συλλέγονται σε ξεχωριστό δοχείο.
 • i-Temp: Ρύθμιση θερμοκρασίας για όλα τα υφάσματα.
 • Μεγάλη δεξαμενή νερού 1,3 λίτρων για μεγάλο σιδέρωμα. Εάν είναι απαραίτητο, είναι δυνατή η αναπλήρωση ανά πάσα στιγμή χωρίς επιπλοκές.
 • Σύστημα SecureLock: καθορίζει το σίδερο στο σταθμό ατμού για περισσότερη ασφάλεια κατά τη μεταφορά και αποθήκευση

Επίδοση - απόδοση

 • έως 5,5 bar πίεση ατμών
 • Εκτόξευση ατμού 290 gr
 • Συνεχής ατμός: 120 gr/min
 • Ισχύς: 2400 W
 • Πλάκα CeraniumGlissée για εύκολη ολίσθηση, με κανάλια ατμού και σιδέρωμα τριών φάσεων - ιδανική κατανομή ατμού και εξαιρετική ολίσθηση
 • Λειτουργία Eco: Η βελτιστοποιημένη παραγωγή ατμού επιτρέπει την επίτευξη υψηλής απόδοσης ατμού σε συνδυασμό με λιγότερη κατανάλωση νερού και ενέργειας.

Άνεση & ευκολία

 • i-Temp: Μοναδική λειτουργία με ειδική ρύθμιση της θερμοκρασίας που σιδερώνει άψογα όλους τους τύπους υφασμάτων (υφάσματα που επιδέχονται σιδέρωμα). Η λειτουργία “i-Temp” εμποδίζει τις φθορές στα ρούχα από τη λάθος επιλογή θερμοκρασίας. Εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα με φροντίδα και ασφάλεια.
 • Σύστημα calc 'n clean Easy: Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα καθαρισμού με ειδικό δοχείο για να αφαιρέσετε το αλάτι από το σίδερο.
 • Calc'nClean Timer: θυμίζει τον καθαρισμό
 • Σταθερή κάθετη εκτόξευση ατμού για εύκολο και γρήγορο φρεσκάρισμα
 • Μεγάλη δεξαμενή νερού 1,3 λίτρων μόνιμης πλήρωσης
 • Εύκολη αποθήκευση του καλωδίου τροφοδοσίας

Ασφάλεια

 • Σύστημα SecureLock: Ασφαλίζει το σίδερο στο σταθμό ατμού για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση
 • Αυτόματη απενεργοποίηση: μεγαλύτερη ασφάλεια λόγω της αυτόματης απενεργοποίησης της συσκευής κατά τη διάρκεια της παρατεταμένης ακινησίας

Ultimate PulseSteam

Για να αντιμετωπίσετε τα εξαιρετικά επίμονα τσαλακώματα στα χοντρά υφάσματα, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ. Έτσι ενεργοποιούνται οι τρεις έντονες δόσεις ατμού 350 g που εξαφανίζουν απόλυτα κάθε τσαλάκωμα. Ελέγξτε ολοκληρωτικά την απίστευτη ισχύ του βαθέος ατμού για τα ρούχα σας, με το Ultimate PulseSteam.

2400 Watt

Η μέση απαιτούμενη ισχύς για την ταχεία θέρμανση τόσο ατμοσταθμών, όσο και ατμοσίδερων, είναι μεταξύ 2400 και 2500 Watt.

Πίεση ατμού 5,5 bar

Η ποσότητα της πίεσης είναι το μέτρο αναφοράς στο σιδέρωμα ατμού με ατμοσταθμό. Όσο περισσότερη πίεση, τόσο το καλύτερο. Πράγματι, οι συσκευές με 5,5 bar εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και την καλύτερη ποιότητα σιδερώματος που εξαφανίζει και το παραμικρό τσαλάκωμα σε ελάχιστο χρόνο.

Κουμπί eco

Χάρη στις ρυθμίσεις οικονομίας ατμού, εξοικονομείτε ρεύμα έως 25% και νερό έως 35%. Έτσι, κάνετε κάτι ευνοϊκό για το λογαριασμό του ρεύματος στο σπίτι σας, το περιβάλλον, αλλά και την περιβαλλοντική σας συνείδηση.

Secure

Για την Bosch, η ασφάλεια των συσκευών σας είναι εξαιρετικά σημαντική και συνδυάζεται ιδανικά με ένα επιπλέον χαρακτηριστικό άνεσης. Ένα παράδειγμα είναι η λειτουργία Secure, η έξυπνη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης. Η λειτουργία αυτή εξασφαλίζει ασφάλεια, αλλά και εξοικονομεί ενέργεια, διότι το σίδερο σβήνει όταν το αφήνετε ή δεν το χρησιμοποιείτε για αρκετή ώρα. Για την ακρίβεια, το σίδερο σβήνει μετά από 30 δευτερόλεπτα όταν βρίσκεται στην οριζόντια θέση, ή μετά από 8 λεπτά όταν στέκεται στη βάση του, σε κατακόρυφη θέση. Πρόκειται για μια πολύ βολική, ασφαλή και σύγχρονη λειτουργία που προσφέρει ξένοιαστο σιδέρωμα.

SecureLock

Η μεταφορά και η αποθήκευση των ατμοσταθμών συχνά είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αυτό δεν ισχύει για τους ατμοσταθμούς Bosch με SecureLock: χάρη σε ένα βολικό προσάρτημα, ο ατμοσταθμός παραμένει στερεωμένος με ασφάλεια στη σιδερώστρα και το σίδερο δεν μπορεί να πέσει. Επιπλέον, μπορείτε να μεταφέρετε τον ατμοσταθμό με άνεση και ασφάλεια, και να τον αποθηκεύετε στη λαβή του σίδερου. Τίποτα πλέον δεν μπορεί να κουνιέται ή να πέσει!

Ceranium Glissée

Εξαιρετικά ανθεκτική σε γρατσουνιές CeraniumGlissée πλάκα: Με την καλύτερη πλάκα από τη Bosch, το σίδερο γλιστράει στα ρούχα σας και σιδερώνετε γρήγορα και εύκολα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής BOSCH
Ισχύς 2400 Watt
Πίεση 5.5 bar
Παραγωγή Ατμού 120 gr / min
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς σε (Watt) 2400
Πίεση σε (bar) 5,5
Παραγωγή Ατμού 290 gr / min
Χωρητικότητα Δοχείου σε (lt) 1,3
Αυτονομία Απεριόριστη
Κάθετος Ατμός Ναι
Σύστημα Ασφάλειας Ναι
Τύπος Πλάκας CeraniumGlissée
Επιπλέον Έξυπνη λειτουργία καθαρισμού αλάτων
Χρώμα Γαλάζιο - Λευκό
Βάρος σε (kg) 3.4
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm 26,0x19,2x38,5
Σύγκριση Προϊόντων
Μείνετε Ενημερωμένοι!
Καταπληκτικές Τιμές
Εγγραφείτε στο Newsletter του easlanidis.gr και μη χάνετε καμία προσφορά!