ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ 3104-KF560/1 ΜΑΥΡΗ BRAUN

Περισσότερες Όψεις

ΚΑΦΕΤΙΕΡΑ 3104-KF560/1 ΜΑΥΡΗ BRAUN
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 326098

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Καφετιέρα KF560/1 της Braun ισχύος 1100 Watt, χωρητικότητα για 10 φλυτζάνια και σύστημα OptiBrewSystem που προσφέρει βέλτιστη σχέση θερμοκρασίας, χρόνου παρασκευής και απόσταξης του καφέ για τέλεια γεύση καφέ.
52,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Πανδαισία Αισθήσεων

Οι καφετιέρες CaféHouse έχουν σχεδιαστεί για πραγματικούς γκουρμέ του καφέ. Κάνουν την απόλαυση του καφέ μια πραγματική πανδαισία αισθήσεων και προσφέρουν ανώτερη απόσταξη καφέ, τέλεια άνεση και έναν εντυπωσιακά μοντέρνο σχεδιασμό

OptiBrewSystem

Οι καφετιέρες CaféHouse είναι όλες εξοπλισμένες με το μοναδικό σύστημα OptiBrewSystem που προσφέρει βέλτιστη σχέση θερμοκρασίας, χρόνου παρασκευής και απόσταξης του καφέ για τέλεια γεύση καφέ.

Αποκλειστικό πλήκτρο απελευθέρωσης φίλτρου

Πατώντας το πλήκτρο, η υποδοχή του φίλτρου απελευθερώνεται για εύκολη εισαγωγή του φίλτρου καφέ και για γέμισμα με αλεσμένο καφέ. Επίσης, η υποδοχή φίλτρου μπορεί απλώς να αφαιρεθεί από την άρθρωσή του και να τοποθετηθεί πάνω στον πάγκο της κουζίνας, διευκολύνοντας ακόμη περισσότερο τη διαδικασία γεμίσματος με αλεσμένο καφέ

Μοναδική ανοιχτή, αντιολισθητική λαβή

Η μοναδική, ανοιχτή λαβή της κανάτας έχει σχεδιαστεί ώστε να κάνει το σερβίρισμα του καφέ πιο εύκολο και άνετο. Το εργονομικό της σχήμα και το μαλακό στην αφή υλικό παρέχουν όλη την άνεση χειρισμού και ασφάλειας που απαιτούνται για το σερβίρισμα φρέσκου και αρωματικού καφέ.

Ανώτερη γεύση στον καφέ

Το άρωμα του καφέ εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από την ποιότητα του νερού με το οποίο γίνεται η απόσταξη του καφέ. Για τον λόγο αυτό όλες οι καφετιέρες CaféHouse διαθέτουν το σύστημα φιλτραρίσματος νερού Brita που επιτρέπει στον καφέ να αποκαλύψει όλο το σαγηνευτικό του άρωμα αποτρέποντας τη δημιουργία αλάτων στη μονάδα απόσταξης και ελαχιστοποιώντας τις ουσίες που αλλοιώνουν το άρωμα, όπως το χλώριο.

Εύκολο σερβίρισμα

Το σύστημα σερβιρίσματος και ασφάλισης επιτρέπει να διατηρείται η γεύση και το άρωμα του καφέ μέσα στην κανάτα και ταυτόχρονα επιτρέπει εύκολο άδειασμα του περιεχομένου. Χάρη στη λειτουργία διακοπής ροής μπορείτε να αδειάσετε ένα φλιτζάνι καφέ ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του κύκλου απόσταξης του καφέ, διακόπτοντας τη ροή μέσα στην κανάτα.

Γυάλινη κανάτα

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής BRAUN
Τύπος Καφετιέρας Φίλτρου
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Καφετιέρας Φίλτρου
Ισχύς σε (Watt) 1100
Χωρητικότητα σε (φλιτζ) 10
Κανάτα Γυάλινη
Ένδειξη Στάθμης Νερού Ναι
Φωτεινή Ένδειξη Λειτουργίας Ναι
Χρώμα Μαύρο
Σύγκριση Προϊόντων