ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

A/C TOYOTOMI IZURU TRN/TRG-828ZR R32

Περισσότερες Όψεις

A/C TOYOTOMI IZURU TRN/TRG-828ZR R32
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 410253-410254
ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ

Air-Condition ΣΕΙΡΑ IZURU ECO DC INVERTER, TRN / TRG 828ZR R32 από τη Toyotomi με ονομαστική απόδοση 9.000-10.000 btu/h. Με τη νέα σειρά IZURU eco DC Inverter, δημιουργήστε τις ιδανικές συνθήκες στον χώρο σας από απόσταση μέσω της λειτουργίας Wi-Fi. Λόγω του νέου ψυκτικού μέσου R32, επιτυγχάνετε υψηλότερα επίπεδα απόδοσης της συσκευής, σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

399,00 €

-11% 449,00 €

ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Air-Condition IZURU ECO DC INVERTER, TRN/TRG-828ZR R32 από τη Toyotomi

Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης Θερμότερης Εποχής | A+++ | Ονομαστική Απόδοση 9.000-10.000 btu/h | Χώρος κάλυψης (τμ) 0-20 | Inverter | Ψυκτικό Υγρό R32 | Wi-Fi

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΥΞΗ

Ο παραδοσιακός τρόπος απόψυξης λειτουργεί βάσει εργοστασιακού προγραμματισμένου χρόνου έναρξης. Έτσι η λειτουργία απόψυξης μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ακόμα και όταν το κλιματιστικό δεν την έχει ανάγκη. Με την έξυπνη λειτουργία απόψυξης το κλιματιστικό προχωρά σε απόψυξη μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη με αποτέλεσμα την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο.

ΙΟΝΙΣΤΗΣ

Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα, κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου (αντιβακτηριακή δράση, κατά της ρύπανσης, κατά των δυσάρεστων οσμών).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (SMOOTH START)

Χρησιμοποιείται για extra προστασία του ηλεκτρικού πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά, αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με τη λειτουργία Smooth Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο. Καθαρό εσωτερικό στοιχείο σημαίνει υγιής ατμόσφαιρα, καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Η λειτουργία αυτοκαθαρισμού εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο. Καθαρό εσωτερικό στοιχείο σημαίνει υγιής ατμόσφαιρα, καλύτερη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας (KURO, IZURU, HIRO).

ΙΟΝΙΣΤΗΣ

Ενεργοποιεί τα αρνητικά ιόντα, κρατώντας καθαρή την ατμόσφαιρα του χώρου (αντιβακτηριακή δράση, κατά της ρύπανσης, κατά των δυσάρεστων οσμών) (KURO, IZURU, HIRO).

ΦΙΛΤΡΟ ACTIVE CARBON

Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές (KURO, IZURU, HIRO).

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη θερ- μοκρασία βάσει εργοστασιακής ρύθμισης, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας (KURO, IZURU).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ LIGHT/LIGHT OUT

Η λειτουργία αυτή, σας επιτρέπει να επιλέξετε την εμφάνιση ή απόκρυψη των φωτεινών ενδείξεων των λειτουργιών επάνω στην εσωτερική μονάδα (KURO, IZURU, HIRO).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ AUTO RESTART

Σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος, μετά την επαναφορά του, η συσκευή ξαναρχίζει να λειτουργεί βάσει του προγραμματισμού που είχε πριν την διακοπή.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΦΥΓΡΑΝΣΗΣ

Επιλέγοντας τη λειτουργία αυτή, μειώνεται το επίπεδο υγρασίας του δωματίου, χωρίς να επηρεάζεται η θερμοκρασία στον χώρο (KURO, IZURU, HIRO).

ΕΞΥΠΝΗ ΑΠΟΨΥΞΗ

Ο παραδοσιακός τρόπος απόψυξης λειτουργεί βάσει εργοστασιακού προγραμματισμένου χρόνου έναρξης. Έτσι η λειτουργία απόψυξης μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ακόμα και όταν το κλιματιστικό δεν την έχει ανάγκη. Με την έξυπνη λειτουργία απόψυξης το κλιματιστικό προχωρά σε απόψυξη μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη με αποτέλεσμα την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο (KURO, IZURU, HIRO).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ TURBO

Με τη χρήση αυτής της λειτουργίας, επιτυγχάνεται γρηγορότερα η ψύξη του χώρου (4η ταχύτητα) (KURO, IZURU, HIRO).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ WI-FI

Επιλέξτε όποια στιγμή επιθυμείτε, οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, τη λειτουργία Wi-Fi και ενεργοποιήστε το κλιματιστικό σας εύκολα, μέσω του κινητού ή του tablet σας.

ΕΞΥΠΝΗ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ “SP”

Με την λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί στη θέρμανση με μία μικρή καθυστέρηση από 1-5 λεπτά για να θερμανθεί πρώτα ο χαλκοσωλήνας ώστε να μην βγει από το κλιματιστικό ψυχρός αέρας. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η εισαγωγή ψυχρού αέρα κατά την εκκίνηση της λειτουργίας του κλιματιστικού, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται συνθήκες δυσφορίας στο χρήστη (KURO, IZURU, HIRO).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΥΠΝΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ (SMOOTH START)

Χρησιμοποιείται για extra προστασία του ηλεκτρικού πίνακα στο σπίτι, σε περίπτωση που π.χ. υπάρχουν πολλά κλιματιστικά. Όταν ξεκινά την λειτουργία του ένα συμβατικό κλιματιστικό απαιτείται υψηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση. Σε περίπτωση που τα κλιματιστικά είναι πολλά αυτό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στον πίνακα του σπιτιού. Με τη λειτουργία Smooth Start το κλιματιστικό ενεργοποιείται σε χαμηλή ένταση ρεύματος κατά την εκκίνηση με αποτέλεσμα την extra προστασία του πίνακα στο σπίτι (KURO, IZURU, HIRO).

ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΛΑΒΩΝ

Μπορούμε να αναγνωρίσουμε το είδος της βλάβης, μέσω κωδικών επάνω στο τηλεχειριστήριο ή στην πλακέτα του κλιματιστικού (KURO, IZURU, HIRO).

ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Κλειδώνοντας τις λειτουργίες του κλιματιστικού μέσω του τηλεχειριστηρίου, διασφαλίζετε πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά λάθος από τα παιδιά ή από κάποιο κατοικίδιο (KURO, IZURU, HIRO).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΤΟΥ ΥΠΝΟΥ (SLEEP MODE)

Για μεγαλύτερη άνεση, η λειτουργία άνετου ύπνου ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία στο δωμάτιο, ακολουθώντας έναν συγκεκριμένο ρυθμό διακύμανσης (KURO, IZURU, HIRO).

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής TOYOTOMI
Ακριβής Απόδοση Btu/h 9000 Btu/h
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+++
Κάλυψη Χώρου 15m2
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος  Κλιματιστικού Inverter
Ενεργειακή Κλάση Ψύξης A++
Ενεργειακή Κλάση Θέρμανσης A+++ (Θερμότερης Εποχής)
Απόδοση Btu/h Ψυκτική Απόδοση 9212
Απόδοση Btu/h Θερμική Απόδοση 9554
Ψυκτική Απόδοση 1.535 - 11.945 Btu/h
Θερμική Απόδοση 1.535 - 12.285 Btu/h
Κάλυψη Χώρου 15-20m2
Βαθμός (SEER/EER) 6,8
Βαθμός (SCOP/COP) Μέσης Εποχής - Θερμότερης Εποχής 4,0 - 5.1
Ιονισμός Αέρα Ναι
Αφύγρανση 0,8lt/hr
Τύπος Ψυκτικού R32
Επίπεδο Θορύβου Εσωτερικής Μονάδας (SH/H/MH/M/ML/L/SL) 41/37/35/32/29/26/24 dB
Επίπεδο Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας 50 dB
Τηλεχειριστήριο Ναι
Επιπλέον Active Carbon, Wifi, Ρύθμιση Ροής Περσίδων,Eco Sensor
Χρώμα Λευκό
Βάρος Εσωτερικής Μονάδας σε (kg) 9
Βάρος Εξωτερικής Μονάδας σε (kg) 27,5
Διαστάσεις Εσωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) cm 27,5x79x20
Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας (ΥxΠxΒ) cm 54x77,6x32
Σύγκριση Προϊόντων