ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ACTIVITY TRACKER GALAXY FIT E (SM-R375) WHITE SAMSUNG

Περισσότερες Όψεις

ACTIVITY TRACKER GALAXY FIT E (SM-R375) WHITE SAMSUNG
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 574536

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ελέγξτε τις επιδόσεις σας με μια ματιά με το Activity Tracker Samsung Galaxy Fit ⓔ. Διαθέτει οθόνη με απλοποιημένα μηνύματα και πληροφορίες για τις προπονήσεις σας και ταυτόχρονα παρέχει έξυπνες ειδοποιήσεις από το συνδεδεμένο smartphone σας. Με λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό που μπορείτε να το φοράτε όλη μέρα, χωρίς να το νιώθετε καν στον καρπό σας.
39,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Activity Tracker Samsung Galaxy Fit ⓔ

Galaxy Fitⓔ επόμενης γενιάς

  • Τόσο ελαφρύ που δεν καταλαβαίνετε ότι είναι εκεί
  • Δημιουργήθηκε για να αντέχει
  • Μείνετε σε σύνδεση ακόμα κι αν είστε μακρυά
  • Καταγράψτε την κάθε σας κίνηση με ευκολία

Στη διάθεσή σας κάθε στιγμή

Ελέγξτε τις επιδόσεις σας με μια ματιά. Το Galaxy Fitⓔ διαθέτει μικρή οθόνη με απλοποιημένα μηνύματα, έτσι ώστε να μπορείτε να προβάλετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις προπονήσεις σας, ακριβώς όποτε το χρειάζεστε, απλώς κοιτώντας τον καρπό σας.

Τόσο ελαφρύ που δεν καταλαβαίνετε ότι είναι εκεί

Σχεδιασμένο για να σας ενεργοποιεί περισσότερο. Χάρη στα ανθεκτικά και πολύ ελαφριά υλικά κατασκευής του Galaxy Fitⓔ, οι προπονήσεις σας δεν θα επιβαρύνονται με τίποτα, ειδικά όταν θέτετε τους νέους σας στόχους στην αρχή κάθε ημέρας.

Εξοπλισμένο για να αντέχει πολύωρες προπονήσεις

Διατηρήστε τις προπονήσεις σας σε υψηλό επίπεδο. Με μπαταρία που διαρκεί κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας προπόνησης, μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατάσταση των ασκήσεών σας και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, χωρίς να χάνετε τη σύνδεση με το smartphone σας.

Δημιουργήθηκε για να αντέχει

Ξεπεράστε τα όρια σας θέτοντας νέους fitness στόχους. Το Galaxy Fitⓔ έχει πιστοποιημένη ανθεκτικότητα στρατιωτικού επιπέδου και αντοχή σε νερό 5ATM. Μπορείτε να προπονηθείτε σε εξωτερικό χώρο, χωρίς να ανησυχείτε για τη σκόνη ή τη βροχή.

Μείνετε σε σύνδεση ακόμα κι αν είστε μακρυά

Με τις έξυπνες ειδοποιήσεις του Galaxy Fitⓔ, θα γνωρίζετε ποιος προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί σας, όσο το τηλέφωνό σας είναι συνδεδεμένο. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για χαμένες κλήσεις ή γεγονότα που έχετε σημειώσει στο ημερολόγιό σας.

Καταγράψτε την κάθε σας κίνηση με ευκολία

Με τη λειτουργία αυτόματης αναγνώρισης άσκησης, το Galaxy Fitⓔ ανιχνεύει τρεις διαφορετικές δραστηριότητες, το βάδισμα, το τρέξιμο και τη γενική δυναμική προπόνηση. Επίσης, αποστέλλει την καταγραφή του καρδιακού σας ρυθμού στο τηλέφωνό σας, όταν ξεκινάτε κάποια δραστηριότητα μέσω της εφαρμογής Samsung Health, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να ελέγχετε και να παρακολουθείτε την κατάστασή σας.

Καλύτερη καταγραφή, καλύτερος ύπνος

Με το λογισμικό αυτόματης καταγραφής ύπνου, το Galaxy Fitⓔ αναλύει τα μοτίβα του ύπνου σας σε τρία επίπεδα, ανιχνεύοντας τις κινήσεις του σώματός σας ενώ κοιμάστε. Στη συνέχεια, οργανώνει διαισθητικά τις πληροφορίες, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε τον ύπνο σας.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής SAMSUNG
Τεχνολογία Οθόνης OLED
Χρώμα Λευκό
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος ρολογιού / Wearable Activity Tracker
Οθόνη 0.74 ίντσες PMOLED 128 x 64
GPS Όχι
Bluetooth Bluetooth v5.0, LE μόνο
Μπαταρία & διάρκεια χρήσης 70mAh 7 ημέρες με τυπική χρήση
Χρόνος φόρτισης  - 
Βάρος σε (gr) 15
Σύγκριση Προϊόντων