ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ AVRA AV1-10L INVENTOR

Περισσότερες Όψεις

ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ AVRA AV1-10L INVENTOR
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 410680

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Αφυγραντήρας AVRA AV1-10L Inventor. Μοναδικό design με τις πιο αθόρυβα υψηλές αποδόσεις!  • Ρυθμίστε την υγρασία του χώρου μέσω της ψηφιακής οθόνης

  • Δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης, για δραστικά αποτελέσματα

  • Στεγνώνετε τα ρούχα σας, με τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης

  • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Silent για αθόρυβη καταπολέμηση της υγρασίας κατά τη διάρκεια της νύχτας

129,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Αφυγραντήρας AVRA AV1-10L Inventor.

Εξαιρετικά αποτελέσματα αφύγρανσης άμεσα & αθόρυβα!

Νέα σειρά αφυγραντήρα AVRA, 10 & 12 λίτρων, για ιδανικά επίπεδα υγρασίας με τον πιο αθόρυβο τρόπο! Δημιουργήστε συνθήκες απόλυτης άνεσης, μέσω της λειτουργίας συνεχούς αφύγρανσης αλλά και συνεχούς αποστράγγισης, που σας επιτρέπει να απολαυάνετε άριστε επίπεδα υγρασίας, απαλλάσσοντάς σας από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού. Παράλληλα, μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο της συσκευής σας μέσω της λειτουργίας προστασίας από υπερχείλιση η οποία αποτρέπει τον οποιοδήποτε κίνδυνο διαρροής. Επωφεληθείτε από τη λειτουργία Siltent του αφυγραντήρα AVRA και εξασφαλίστε συνθήκες απόλυτης ησυχίας προκειμένου να απολαμβάνετε κάθε δραστηριότητά σας ανενόχλητοι!

Συνεχής αφύγρανση

Επωφεληθείτε από τη λειτουργία της συνεχούς αφύγρανσης για άμεσα αποτελέσματα όπου απαιτείται η αδιάκοπη λειτουργία του αφυγραντήρα. Με την συνεχή αφύγρανση η συσκευή δρα καταλυτικά σε απαιτητικές συνθήκες όπως στέγνωμα ρούχων ή πλημμυρισμένων δωματίων, εξαφανίζοντας την υγρασία άμεσα και αποτελεσματικά.

Λειτουργία Silent

Απολαύστε αθόρυβα την υγιεινή ατμόσφαιρα ενός χώρου χωρίς υγρασία. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Silent κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε ώρες που απαιτούν απόλυτη ησυχία και εξασφαλίστε τα ιδανικά επίπεδα υγρασίας στο χώρο, χωρίς ενοχλήσεις.

Προστασία υπερχείλισης

Απολαύστε την ασφαλή λειτουργία του αφυγραντήρα χάρη στον ειδικό εξοπλισμό για προστασία από υπερχείλιση. Όταν το δοχείο νερού γεμίσει, ο αφυγραντήρας απενεργοποιείται αυτόματα και η ένδειξη Full ανάβει για να σας ειδοποιήσει ότι πρέπει να αδειάσετε το δοχείο νερού, αποτρέποντας οποιαδήποτε διαρροή.

5 Χρόνια Εγγύηση Premium σε όλους τους αφυγραντήρες Inventor

Όλοι οι αφυγραντήρες Inventor, συνοδεύονται από 5ετή εγγύηση Premium. Η υψηλή ποιότητα παραγωγής, αλλά και οι ποιοτικές πρώτες ύλες, εγγυούνται την άψογη λειτουργία των προϊόντων Inventor για πολλά χρόνια, ακόμα και σε απαιτητικές συνθήκες λειτουργίας. Το ανταγωνιστικό αυτό πλεονέκτημα των προϊόντων αφύγρανσης της Inventor είναι η δέσμευση μας, προς τους καταναλωτές, για την ποιότητα και την πιστότητα των προϊόντων μας.

Συνεχής Αποστράγγιση

Ξεγνοιάστε από το συνεχές άδειασμα του δοχείου νερού χάρη στη δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Τοποθετήστε το σωληνάκι στο πίσω μέρος της συσκευής και συνδέστε το με το σιφόνι. Το νερό του αέρα, που συλλέγεται κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του αφυγραντήρα θα οδηγείται απευθείας στην αποχέτευση.

Ροδάκια για εύκολη μετακίνηση

Μεταφέρετε εύκολα τον αφυγραντήρα, όπου και όποτε επιθυμείτε. Τα ενσωματωμένα ροδάκια που διαθέτει η συσκευή, σας επιτρέπουν να την μεταφέρετε όπου είναι απαραίτητο για αποδοτικότερα αποτελέσματα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής INVENTOR
Ισχύς 190 Watt
Χωρητικότητα Αφυγραντήρα 10 lt
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Αφυγραντήρας
Ισχύς σε (Watt) 190
Κάλυψη Χώρου Έως 25 m2
Δυνατότητα Αφύγρανσης (l/24h): 10λίτρα / 24 ώρες
Ψηφιακή ένδειξη Ναι
Μόνιμη σύνδεση αποχέτευσης Ναι
Δοχείο νερού 2.1 λίτρα
Ψυκτικό υγρό R134a
Βάρος σε (kg) 11.2
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) cm 32x21.5x42
Σύγκριση Προϊόντων