ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ EXTRA LISS ELITE SF4112 ROWENTA

Περισσότερες Όψεις

ΙΣΙΩΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ EXTRA LISS ELITE SF4112 ROWENTA
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 330814

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

EXTRA LISS SF4112 της Rowenta. Γρήγορο ίσιωμα για μακριά μαλλιά με όγκο. Απολαύστε γρήγορο ίσιωμα και λαμπερό αποτέλεσμα, ακόμα και για τις πιο χοντρές και μακριές τρίχες, με το ισιωτικό μαλλιών Rowenta Extra Liss. Χάρη στις φαρδιές πλάκες, τα έξι επίπεδα θερμοκρασίας από 130°C έως 230°C και τη γρήγορη προθέρμανση 60΄΄, τα μαλλιά σας στεγνώνουν πιο γρήγορα από ποτέ. Επιπλέον, η επίστρωση με κερατίνη θωρακίζει την τρίχα και προσφέρει αντοχή και ελαστικότητα στα μαλλιά.
29,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

ΙΣΙΩΤΙΚΟ ROWENTA EXTRA LISS HAIR: ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Με το ισιωτικό Extra Liss straightener, απολαύστε γρήγορο ίσιωμα και λαμπερό αποτέλεσμα, ακόμα και για τις πιο χοντρές και μακριές.

Χάρη στις φαρδιές πλάκες, τα έξι επίπεδα θερμοκρασίας από 130οC έως 230oC και τη γρήγορη προθέρμανση 30¨, τα μαλλιά σας στεγνώνουν πιο γρήγορα από ποτέ. Η διάσταση των πλακών 4.5 cm x 9 cm εξασφαλίζει γρήγορο και αποτελεσματικό ίσιωμα. Η επίστρωση με κερατίνη θωρακίζει την τρίχα και προσφέρει αντοχή και ελαστικότητα στα μαλλιά. Οι πλάκες από τουρμαλίνη που εκπέμπουν φυσικά ιόντα, ενισχύουν τη λάμψη των μαλλιών και μειώνουν το στατικό ηλεκτρισμό. Διαθέτει αυτόματη διακοπή λειτουργίας, σύστημα κλειδώματος των πλακών, για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση, καθώς και μακρύ καλώδιο για μεγαλύτερη ευελιξία κίνησης.

Διάσταση πλακών 4.5 cm x 9 για πιο γρήγορο αποτέλεσμα

Πλάκες από τουρμαλίνη που εκπέμπουν φυσικά ιόντα και ενισχύουν την λάμψη των μαλλιών και μειώνουν το στατικό ηλεκτρισμό Επίστρωση πλακών από κερατίνη , η οποία θωρακίζει την τρίχα προσφέροντας αντοχή και ελαστικότητα στα μαλλιά

6 επίπεδα θερμοκρασίας από 130°C έως 230°C για άψογο αποτέλεσμα

Σύστημα κλειδώματος των πλακών, για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση / Σύστημα κλειδώματος των πλακών, για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής ROWENTA
Θερμοκρασία 230°C
Αυτόματο Σβήσιμο Ναι
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Ισιωτικό Μαλλιών
Ισχύς σε (Watt)  - 
Θερμοκρασία 230°C
Αυτόματο Σβήσιμο Μετά από 60'
Επιπλέον  Πλάκες από τουρμαλίνη
Χρώμα Μαύρο - Ροζ
Σύγκριση Προϊόντων