ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΣΚΟΥΠΑ FC9531/09 PHILIPS

Περισσότερες Όψεις

ΣΚΟΥΠΑ FC9531/09 PHILIPS
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 329077

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η νέα ηλεκτρική σκούπα PowerPro Active FC9531/09 της Philips παρέχει κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού, χάρη στην τεχνολογία PowerCyclone και το πέλμα TriActive+ που έχει κατασκευαστεί για μέγιστη συλλογή της σκόνης. Το δοχείο αδειάζει εύκολα, χωρίς να δημιουργούνται σύννεφα σκόνης.

118,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Γρήγορο και εύκολο άδειασμα
Ενεργειακή απόδοση κλάσης A
Πέλμα TriActive+
Πέλμα για σκληρά δάπεδα
Super Clean Air

Η τεχνολογία PowerCyclone 4 διαχωρίζει τη σκόνη και τον αέρα με μία κίνηση
Η τεχνολογία PowerCyclone 4 μεγιστοποιεί τη ροή του αέρα και την απόδοση, χωρίζοντας τη σκόνη και τον αέρα με μία κίνηση. Παρέχει εντυπωσιακά αποτελέσματα καθαρισμού χάρη σε δύο αποτελεσματικά βήματα: 1) Ο αέρας εισέρχεται γρήγορα στο PowerCyclone χάρη στην ίσια και λεία είσοδο. 2) Ο καμπυλωτός αεραγωγός επιταχύνει γρήγορα τον αέρα προς τα επάνω, στον κυκλωνικό θάλαμο όπου διαχωρίζεται η σκόνη από τον αέρα.

Το νέο πέλμα TriActive+ "3 σε 1" μαζεύει σκόνη κάθε μεγέθους
Το πέλμα TriActive+ έχει τριπλή δράση: 1) Με την ειδικά σχεδιασμένη πλάκα του, ανοίγει απαλά το πέλος του χαλιού και αφαιρεί σε βάθος τη σκόνη. 2) Με το μεγαλύτερο άνοιγμα που βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά του, απορροφά τα μεγάλα σκουπίδια. 3) Με τις δύο πλευρικές βούρτσες, μαζεύει τη σκόνη και τη βρομιά που συγκεντρώνεται δίπλα ακριβώς από τα έπιπλα και τους τοίχους.

Απόδοση κατηγορίας Α σε σκληρά δάπεδα
Αυτό το προϊόν επιτυγχάνει απόδοση καθαρισμού της υψηλότερης κατηγορίας σε σκληρά δάπεδα, καθαρίζοντας το 100% της σκόνης!

Προηγμένο σχέδιο δοχείου συλλογής σκόνης, για εύκολο άδειασμα
Το προηγμένο σχέδιο του δοχείου συλλογής σκόνης σάς επιτρέπει να πετάτε τη σκόνη χωρίς να δημιουργείται σύννεφο. Χάρη στο μοναδικό του σχήμα και τη λεία επιφάνειά του, η σκόνη συλλέγεται στη μία πλευρά του δοχείου και γλιστρά ομοιόμορφα στον κάδο συλλογής σκόνης.

Μαλακή βούρτσα ενσωματωμένη στη λαβή, πάντα έτοιμη για χρήση
Η ηλεκτρική σκούπα διαθέτει μια μαλακή βούρτσα σκόνης, η οποία βρίσκεται σε πρακτικό σημείο στη λαβή της συσκευής και είναι πάντα έτοιμη για χρήση.

Συνδέσεις ActiveLock για εύκολη προσαρμογή σε κάθε εργασία καθαρισμού
Οι συνδέσεις ActiveLock σάς επιτρέπουν να συνδέετε και να αποσυνδέετε εύκολα τα διάφορα πέλματα και εξαρτήματα από τον τηλεσκοπικό σωλήνα ενώ καθαρίζετε.

Ενεργειακή απόδοση κλάσης A
Αυτή η ηλεκτρική σκούπα έχει σχεδιαστεί για υψηλές επιδόσεις με ενεργειακή απόδοση κλάσης A.

Φτάστε σε κάθε γωνία, χάρη στην εξαιρετικά μακριά εργονομική λαβή
Λαβή με εργονομικό σχήμα, βολική στη χρήση. Το μεγάλο μήκος της εξασφαλίζει μεγαλύτερη εμβέλεια και σας επιτρέπει να καθαρίζετε τα δυσπρόσιτα σημεία με ευκολία.

Μεταβλητή ρύθμιση ισχύος
Η μεταβλητή ρύθμιση ισχύος σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το καλύτερο επίπεδο αναρρόφησης για τα διαφορετικά είδη επιφανειών που σκουπίζετε.

Φίλτρο εξόδου αέρα Super Clean Air
Το φίλτρο Super Clean Air συγκρατεί ακόμα και τα πιο μικρά μόρια σκόνης πριν προλάβει να βγει ο αέρας της ηλεκτρικής σκούπας, για σπίτι χωρίς ίχνος σκόνης με καθαρό, υγιεινό αέρα. Το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται μία φορά το χρόνο.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής PHILIPS
Ισχύς 750 Watt
Χωρητικότητα 1.7 (lt)
Απορρόφηση Στερεών
Χρώμα Λευκό - Μαύρο
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς σε (Watt) 750
Χωρητικότητα σε (lt) 1.7
Επιπλέον Χαρακτηριστικά Πέλμα TriActive+
Χρώμα  Λεύκο - Μαύρο
Βάρος σε (kg) 6

 

Σύγκριση Προϊόντων