ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ F4J7VY2WD & TWINWash™ F8K5XN3 LG

Περισσότερες Όψεις

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ F4J7VY2WD & TWINWash™ F8K5XN3 LG
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 226756 - 225905

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Πλυντήριο Ρούχων F4J7VY2WD 9kg Ατμού από την LG. Με Τεχνολογία Inverter Direct Drive™, Steam™, TurboWash™, 6 Motion, Παύση Πλύσης & Προσθήκη Ρούχων κατά τη διάρκεια του προγράμματος, Τεχνολογία NFC και Smart Diagnosis™. Ενεργειακής κλάσης Α+++ -40%. Μαζί το TWINWash™ F8K5XN3 χωρητικότητας 2kg για ταυτόχρονες πλύσεις σε δύο κάδους.

999,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

TWINWASH™

Το TWINWash™ είναι μια καινοτόμα λύση που αλλάζει τα δεδομένα στην πλύση. Με γνώμονα την απόδοση, σας βοηθά να έχετε περισσότερα καθαρά ρούχα σε λιγότερο χρόνο, επιτρέποντας την ταυτόχρονη πλύση δύο ξεχωριστών φορτίων. Το TWINWash™ Mini, είναι ένα πλυντήριο με τη μορφή συρταριού και παρέχει προγράμματα ιδιαίτερης φροντίδας για τα ρούχα.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Ελαττώστε το χρόνο πλύσης στο μισό! Τώρα μπορείτε να πλύνετε δυο διαφορετικά φορτία ρούχων σε 59 λεπτά με το LG TWINWash™

TurboWash™ - Λιγότερος Χρόνος Πλύσης

Το TurboWash™ ελαττώνει τον κανονικό χρόνο πλύσης σε 59 λεπτά, μειώνοντας την κατανάλωση νερού και ενέργειας έως 17%. Καθαρά ρούχα σε λιγότερο χρόνο και χαμηλότεροι λογαριασμοί είναι αυτό που σας προσφέρει η τεχνολογία TurboWash™ .

Τεχνολογία 6 Motion DD - Βέλτιστη πλύση για υφάσματα

Αφού επιλέξετε πρόγραμμα πλύσης, η τεχνολογία 6 Motion Direct Drive αναλαμβάνει να κινήσει τον κάδο πλύσης σε πολλαπλές κατευθύνσεις, προσδίδοντας στα υφάσματα την κατάλληλη φροντίδα ενώ καθαρίζει τέλεια τα ρούχα.

Τεχνολογία Inverter Direct Drive - Λιγότεροι Κραδασμοί, Λιγότερος Θόρυβος

Όχι ένα αλλά δύο υψηλής απόδοσης μοτέρ Inverter Direct Drive βελτιώνουν την απόδοση της πλύσης, χωρίς θόρυβο. Η τεχνολογία Inverter DD χρησιμοποιεί λιγότερα κινούμενα τμήματα για λιγότερους κραδασμούς και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα. Επιπλέον, τα μοτέρ εκλύουν λιγότερη ενέργεια με αποτέλεσμα τη μειωμένη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

Παύση Πλύσης & Προσθήκη Ρούχων

Εάν ξεχάσετε να βάλετε κάποια άπλυτα, μπορείτε να τα προσθέσετε μετά την έναρξη του κύκλου πλύσης. Η συσκευή διαθέτει το κουμπί "Προσθήκη ρούχου" που σας επιτρέπει να ανοίξετε την πόρτα κατά τη διάρκεια της πλύσης και να προσθέσετε ρούχα που έχετε ξεχάσει.

Tεχνολογία SmartThinQ™

Η τεχνολογία SmartThinQ™ σας επιτρέπει να λειτουργείτε το πλυντήριο και να παρακολουθείτε την πλύση από απόσταση, ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την κατανάλωση ρεύματος ή να χρησιμοποιήσετε τη Λήψη Προγράμματος και να προσθέσετε μία πλήρη γκάμα νέων προγραμμάτων πλύσης καθ' όλη την ωφέλιμη διάρκεια ζωής του πλυντηρίου.

Τεχνολογία TrueSteam™ - Μείωση αλλεργιογόνων κατά 99,9%

Η τεχνολογία TrueSteam™ ενεργοποιεί τις λειτουργίες Φροντίδα για τις Αλλεργίες, Φρεσκάρισμα με Ατμό και Steam Softener™. Βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας διατηρώντας ένα υγιές περιβάλλον χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες.

Iδανικό για Ευαίσθητα & Καθημερινές Πλύσεις

Με το TWINWash™ Mini της LG, μπορείτε να πλένετε μικρές ποσότητες ρούχων όσο συχνά θέλετε. Είναι ιδανικό για τις καθημερινές σας ανάγκες όπως τα μωρουδιακά ή καθημερινά σας ρούχα.

  • Χωρητικότητα: 2kg
  • Οθόνη Αφής
  • Στροφές ανά λεπτό: 700
  • Μοτερ Inverter Direct Drive
  • Θερμοκρασίες μέχρι 40°C

Πλύση Ευαίσθητων Ρούχων

Το TWINWash™ Mini έχει το τέλειο μέγεθος για τα ρούχα που είναι ευαίσθητα ή χρειάζονται πλύσιμο στο χέρι. Πλέον, μπορείτε να πλένετε όσο συχνά θέλετε και δε χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να συγκεντρώσετε ένα μεγάλο φορτίο από μια κατηγορία ρούχων.

  • Προγράμματα πλύσης: 8
  • Smart Diagnosis - Wifi
  • 6 Motion: Ο κάδος κάνει 3 κινήσεις
  • Παύση πλύσης & προσθήκη ρούχων
ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής LG
Τρόπος Εγκατάστασης Ελεύθερο
Χωρητικότητα Κάδου (kg) 9 kg & 2 kg
Στροφές (σαλ) 1400
Ενεργειακή Κλάση A+++ -40%
Πλάτος 60 εκ.
Χρώμα Λευκό
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Πλυντηρίου Ελεύθερο
Ενεργειακή Κλάση A+++ -40%
Χωρητικότητα (kg) 9 + 2
Στροφές (rpm) 1400
Προγράμματα πλύσης 14
Αυτόματο Ζύγισμα Ναι
Οθόνη Λειτουργειών / Ενδείξεων Ναι
Ρυθμιζόμενος Χρόνος Έναρξης Ναι
Επίπεδο Θορύβου πλύση / στέγνωμα 53dB / 74dB
Ασφάλεια Κλειδώματος Ναι
Χρώμα Λευκό
Επιπλέον Χαρακτ/κα Τεχνολογία 6 Motion DD, Smart Diagnosis, Τεχνολογία TurboWash
Βάρος σε (kg) 63 & 43
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm 85x60x64 & 37x60x70
Σύγκριση Προϊόντων