ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ GC8711/20 PHILIPS

Περισσότερες Όψεις

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ GC8711/20 PHILIPS
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 329404

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σύστημα σιδερώματος GC8711/20 της Philips ισχύος 2600Watt, με πίεση αντλίας 6 bar, αποσπώμενο δοχείο νερού χωρητικότητας 1.8lt, λειτουργία ECO και τεχνολογία OptimalTemp.

183,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Αποσπώμενο δοχείο νερού 1,8 L, έως και 2 ώρες σιδερώματος
Το δοχείο νερού αφαιρείται από το σίδερο για να το γεμίζετε εύκολα κάτω από τη βρύση. Χάρη στο μεγάλο άνοιγμα γεμίσματος, το δοχείο γεμίζει γρήγορα, ενώ έχει χωρητικότητα 1,8 L για να σιδερώνετε έως και 2 συνεχόμενες ώρες χωρίς διακοπές.

Συνεχής παροχή ατμού έως 120 γρ./λεπτό
Όσο περισσότερος ο ατμός, τόσο πιο γρήγορο το σιδέρωμα. Η μοναδική τεχνολογία στις γεννήτριες ατμού της Philips κάνει το σιδέρωμα πιο εύκολο, γρήγορο και αποτελεσματικό.

Εξοικονόμηση ενέργειας με τη λειτουργία ECO
Η λειτουργία ECO παράγει λιγότερη ποσότητα ατμού, ώστε να εξοικονομείτε ενέργεια χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

Μέγιστη πίεση αντλίας 6 bar
Όσο περισσότερος είναι ο ατμός, τόσο πιο γρήγορα γίνεται το σιδέρωμα. Ο συνεχής, εξαιρετικά ισχυρός ατμός διεισδύει βαθιά στο εσωτερικό του ρούχου με αποτέλεσμα η διαδικασία να είναι πιο γρήγορη και αποτελεσματική. Η ποσότητα του ατμού μπορεί να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Σιδερώστε από μεταξωτά μέχρι τζιν χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας
"Τώρα μπορείτε να σιδερώνετε από τζιν μέχρι μεταξωτά χωρίς ρυθμίσεις θερμοκρασίας, εγγυημένα χωρίς καψίματα σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Επαναστατική τεχνολογία με προηγμένο επεξεργαστή που ελέγχει με ακρίβεια τη θερμοκρασία της πλάκας, ώστε να μην χρειάζεται ρύθμιση, και μικρού μεγέθους σύστημα ατμού ProVelocity που παρέχει περισσότερο ατμό για πιο γρήγορο σιδέρωμα. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, αποθηκεύεται πιο εύκολα."

Λειτουργεί με νερό βρύσης, μπορείτε να το γεμίσετε ανά πάσα στιγμή
Η γεννήτρια ατμού έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με νερό βρύσης. Αν το νερό πέσει κάτω από την ελάχιστη στάθμη, μπορείτε να ξαναγεμίσετε το δοχείο εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε ή να απενεργοποιήσετε το σίδερο.

Μπορείτε να ακουμπήσετε με ασφάλεια τη ζεστή πλάκα του σίδερου πάνω στη σιδερώστρα
Η πρωτοποριακή τεχνολογία OptimalTEMP της Philips εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί κανένα κάψιμο σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Κατά τη διάρκεια του σιδερώματος, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε ξανά το σίδερο στη βάση. Απλώς ακουμπήστε τη ζεστή πλάκα του σίδερου κατευθείαν πάνω στα υφάσματα ή στο βαμβακερό κάλυμμα της σιδερώστρας, χωρίς πρόσθετα εξαρτήματα. Δεν θα προκληθεί ζημιά σε κανένα από τα υφάσματα που σιδερώνονται, ούτε στη σιδερώστρα. Χάρη σε αυτήν την τεχνολογία, το σιδέρωμα γίνεται ευκολότερο και οι καρποί σας καταπονούνται λιγότερο.

Έξυπνο σύστημα καθαρισμού αλάτων με ήχο, φωτεινή ένδειξη και λυχνία υπενθύμισης
Το έξυπνο σύστημα καθαρισμού αλάτων είναι μια ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού και αφαλάτωσης που προστατεύει το σίδερο με γεννήτρια ατμού. Μετά από περίπου 10 ώρες σιδερώματος, το σίδερο παράγει ηχητικές και φωτεινές ειδοποιήσεις για να σας υπενθυμίσει να το καθαρίσετε από τα άλατα. Μπορείτε να ακουμπήσετε το σίδερο πάνω στο δοχείο καθαρισμού αλάτων ώστε να μην σας πονέσει ο καρπός σας. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία και συγκεντρωθεί όλο το βρώμικο νερό μέσα στο δοχείο, το σίδερο είναι και πάλι έτοιμο για χρήση.

Έτοιμο για χρήση σε 2 λεπτά, με απεριόριστη αναπλήρωση
Ο ατμός είναι έτοιμος για χρήση σε 2 λεπτά και μπορείτε να τον ξαναγεμίσετε ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του σιδερώματος.

Ελεγμένο και εγκεκριμένο από ανεξάρτητους ειδικούς υφασμάτων
Αυτό το σίδερο έχει ελεγχθεί και εγκριθεί ως προς την ποιότητα της απόδοσής του από ανεξάρτητα ινστιτούτα δοκιμών που ειδικεύονται στα υφάσματα, όπως τα DWI, IWTO και Woolmark. Το πρόγραμμα Woolmark Apparel Care βοηθά τους καταναλωτές να βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα για πλύσιμο που έχουν εγκριθεί από τη Woolmark Company για χρήση σε μάλλινα προϊόντα. Η Philips με την αποκλειστική τεχνολογία OptimalTEMP είναι μέχρι στιγμής η μοναδική εταιρεία που έχει πιστοποιηθεί με το χρυσό πρότυπο της Woolmark. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα φροντίδας ρούχων που έχουν εγκριθεί από τη Woolmark είναι ιδανικά για τα μάλλινά σας.

Σύστημα ατμού ProVelocity μικρού μεγέθους: Συνεχής παροχή ατμού κάθε φορά!
Το νερό μεταφέρεται από το δοχείο νερού στο σίδερο από μια αντλία υψηλής πίεσης. Μεγάλη ποσότητα νερού ρέει μέσα στο θάλαμο ατμού με πολύ υψηλή ταχύτητα. Χάρη στο σύστημα ατμού, παρέχεται συνεχώς πολύ ισχυρή και σταθερή βολή ατμού από την πλάκα, χωρίς συμπύκνωση του νερού.

Πιο ελαφριά γεννήτρια ατμού από τη Philips
Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία ProVelocity, κάναμε το σίδερο με γεννήτρια ατμού πιο μικρό από ποτέ. Η μικρή γεννήτρια ατμού χωρά εύκολα στη σιδερώστρα για πιο άνετο σιδέρωμα, ενώ καταλαμβάνει και πολύ μικρότερο χώρο αποθήκευσης.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής PHILIPS
Ισχύς 2600 Watt
Πίεση 6 bar
Παραγωγή Ατμού 120 gr / min
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Ισχύς σε (Watt) 2600
Πίεση σε (bar) 6
Παραγωγή Ατμού 120 gr / min
Χωρητικότητα Δοχείου σε (lt) 1.8
Αυτονομία Απεριόριστη
Κάθετος Ατμός Ναι
Σύστημα Ασφάλειας Ναι
Τύπος Πλάκας SteamGlide Plus
Επιπλέον Τεχνολογία OptimalTemp
Χρώμα Λευκό – Μπλε
Βάρος σε (kg) 3.2
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm 24 x 22 x 37  
Σύγκριση Προϊόντων