ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΨΥΓΕΙΟ GSL760PZUZ LG

Περισσότερες Όψεις

ΨΥΓΕΙΟ GSL760PZUZ LG
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 224665

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ψυγείο ντουλάπα GSL760PZUZ της LG Total No Frost, ενεργειακής κλάσης Α++, συνολικής μικτής χωρητικότητας 668 λίτρων, με γραμμικό συμπιεστή για υψηλή αντοχή και συρτάρι Moist Balanced Crisper που διατηρεί την υγρασία στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. 

989,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Ενεργειακή απόδοση Α++
Η ενέργεια έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα. Με την ενεργειακή απόδοση Α++ μπορείτε να διατηρείτε το ψυγείο με χαμηλό κόστος. Η LG επιπλέον, βασισμένη στην αξιοπιστία της τεχνολογίας της, προσφέρει 10 χρόνια εγγύηση για την καλή λειτουργία του συμπιεστή.

*Τα προϊόντα με ένδειξη Α++ αποδίδουν ενεργειακά 25% καλύτερα από τα προϊόντα με ένδειξη Α+.

Γραμμικός Συμπιεστής
Χάρη στην τεχνολογία γραμμικού συμπιεστή τα ψυγεία της LG είναι πρωτοπόρα στο χώρο σε ό,τι αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας, τη φρεσκάδα, τα επίπεδα θορύβου, τη χωρητικότητα και τη διάρκεια ζωής. Ο Γραμμικός Συμπιεστής ελέγχει αποτελεσματικά την ισχύ ψύξης και μειώνει την εσωτερική τριβή για την επίτευξη της ενεργειακής κλάσης Α++. Επιπλέον, Ο γραμμικός συμπιεστής παρέχει περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας που φτάνει στο 32% σε σύγκριση με το συμβατικό συμπιεστή της LG καθιστώντας το προϊόν περισσότερο αποδοτικό.Λόγω των λιγότερων σημείων τριβής τα επίπεδα θορύβου μειώνονται σημαντικά ενώ παράλληλα η διάρκεια ζωής του προϊόντος έχει αυξηθεί. Έτσι η LG παρέχει 10ετή εγγύηση για τον Γραμμικό Συμπιεστή χάρη στη μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αξιοπιστία του.

Φωτισμός LED
Ο φωτισμός LED φωτίζει έξυπνα το ψυγείο σας και ό,τι υπάρχει σε αυτό. Σας έχει τύχει ποτέ να βρείτε μια σακούλα με χαλασμένα λαχανικά που δεν μπορούσατε να εντοπίσετε στο πίσω μέρος του ψυγείου σας; Χρειάστηκε να τοποθετήσετε τρόφιμα το ένα πάνω στο άλλο, με αποτέλεσμα να καλυφθεί η μοναδική λάμπα του ψυγείου σας, βυθίζοντάς το στο σκοτάδι; Ο φωτισμός LED της LG φωτίζει έξυπνα όλα τα σημεία του ψυγείου σας.

Λεπτός Παγοποιός Ενσωματωμένος στην Πόρτα
Περισσότερος διαθέσιμος χώρος στα ράφια του ψυγείου με τον παγοποιό που είναι ενσωματωμένος στην πόρτα.

Moist Balanced Crisper
Πρόκειται για ένα συρτάρι με καπάκι από ειδικό πλέγμα που διατηρεί την υγρασία στο βέλτιστο δυνατό επίπεδο. Η υγρασία από τα αποθηκευμένα τρόφιμα εξατμίζεται και, στη συνέχεια, συμπυκνώνεται στο δικτυωτό κάλυμμα, διατηρώντας τη σωστή ισορροπία υγρασίας στο συρτάρι.

Multi Air Flow
Η ομοιογενής ψύξη επιτυγχάνεται μέσω του συστήματος Multi Air Flow της LG, όπου ο ψυχρός αέρας κυκλοφορεί μέσα από πολλαπλούς αεραγωγούς, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική ψύξη με ίδια θερμοκρασία παντού, μέχρι και 76 πιο ομοιόμορφη σε σχέση με τα ψυγεία που διαθέτουν το σύστημα Semi No Frost.

Smart Diagnosis
Η λειτουργία Smart Diagnosis της LG είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίζεις προβλήματα με τη συσκευή σου χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις την επίσκεψη τεχνικού. Απλώς τηλεφώνησε στη γραμμή βοήθειας εξυπηρέτησης πελατών της LG, βάλε το τηλέφωνο στη συσκευή και η συσκευή θα στείλει ένα σήμα σε έναν διαγνωστικό υπολογιστή ο οποίος θα μπορέσει να παρέχει διάγνωση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα για να σου δώσει μια άμεση λύση.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής LG
Τύπος Ψύξης Full No Frost
Μηχανισμός για παγάκια Διαθέτει
Χωρητικότητα 668lt
Πλάτος 91.2cm
Ύψος 1.79
Ενεργειακή Κλάση A++
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Ψύξης Full No Frost
Ύψος σε (m) 1.79
Διάσταση 91.2 cm
Ενεργειακή Κλάση A++
Χρώμα Shiny
Συνολική Χωρητικότητα σε lt (Μικτή) 668
Χωρητικότητα Κατάψυξης σε lt  196
Χωρητικότητα Συντήρησης σε lt  405
Μοτέρ 1
Οθόνη Ενδείξεων / Λειτουργιών Ναι
Αντιβακτηριδιακή Τεχνολογία Ναι
Κλιματολογική Κλάση T
Ηλεκτρονικός Θερμοστάτης Διαθέτει
Αριθμός Ραφιών  3
Θήκες για φιάλες Ναι
Αλλαγή Φοράς Πόρτας Όχι
Ενεργειακή Κατανάλωση (ετήσια) σε kWh 376
Μηχανισμός για Παγάκια Διαθέτει
Παγομηχανή Διαθέτει
Επίπεδο Θορύβου 39dB
Επιπλέον Χαρακτηριστικά Smart Diagnosis, Γραμμικός Συμπιεστής, Multi Air Flow
Βάρος σε Kg 124
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 179 x 91.2 x 73.8
Σύγκριση Προϊόντων