ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ HC9450/15 PHILIPS

Περισσότερες Όψεις

ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ HC9450/15 PHILIPS
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 326446

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Η ΚΟΥΡΕΥΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ HC9450/15 (Series 9000) της Philips προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο στο κούρεμά σας. Με επιφάνεια Digital Swipe, μηχανοκίνητες χτένες, λειτουργία Μνήμης και στοιχείο κοπής υψηλής απόδοσης, είναι η μόνη κουρευτική μηχανή που σας προσφέρει σταθερά τα αποτελέσματα που αναμένετε. Διαθέτει 400 ρυθμίσεις μήκους ανά 0,1 χιλιοστά, προσφέρει 120 λεπτά αυτονομίας/φόρτιση 1 ώρας και έχει λεπίδες από τιτάνιο.

65,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Περιβάλλον χρήσης Digital Swipe:
Το περιβάλλον χρήσης Digital Swipe προσφέρει ακριβείς πληροφορίες για το επιλεγμένο μήκος. Χρησιμοποιήστε την οθόνη αφής για να μετακινηθείτε εύκολα ανάμεσα σε περισσότερες από 400 ρυθμίσεις μήκους. Εξετάστε γρήγορα τα διάφορα μήκη ή μεταβείτε αργά σε κάθε μικρό βήμα με ακρίβεια 0,1 χιλ.
400 ρυθμίσεις μήκους με εύκολη επιλογή και κλείδωμα, από 0,5 έως 42 χιλ.:
Χρησιμοποιήστε το περιβάλλον χρήσης Digital Swipe για να επιλέξετε με ακρίβεια και να κλειδώσετε το μήκος που θέλετε, με περισσότερες από 400 ρυθμίσεις μήκους από 1 έως 42 χιλ. και με ακρίβεια 0,1 χιλ. ανάμεσα σε κάθε μήκος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή χωρίς χτένα, για τριμάρισμα στο 0,5 χιλ.
Κορυφαία αποτελέσματα με τις ρυθμιζόμενες χτένες για μαλλιά:
Η κουρευτική μηχανή συνοδεύεται από 3 ρυθμιζόμενες χτένες για μαλλιά και επιλογές από 1 έως 7 χιλ., 7 έως 24 χιλ. και 24 έως 42 χιλ. Συνδέστε απλώς μία από τις χτένες και επιλέξτε ανάμεσα σε περισσότερες από 400 ρυθμίσεις μήκους με κλείδωμα, με ακρίβεια 0,1 χιλ. ανάμεσα σε κάθε μήκος. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή χωρίς χτένα, για τριμάρισμα στο 0,5 χιλ.
Αυτοακονιζόμενες λεπίδες από τιτάνιο για επιπλέον ανθεκτικότητα:
Οι εξελιγμένες λεπίδες τιτανίου είναι ακόμα πιο σκληρές από το ατσάλι, εξασφαλίζοντας κορυφαία ανθεκτικότητα. Επιπλέον, είναι αυτοακονιζόμενες για να σας προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και ακρίβεια, κάθε φορά.
Μηχανοκίνητες χτένες για εύκολη επιλογή μήκους:
Το μηχανοκίνητο σύστημα ρύθμισης μήκους επιλέγει εύκολα και κλειδώνει στο μήκος που προτιμάτε. Το μοτέρ τροφοδοτεί τη χτένα και επιτρέπει την επιλογή του κατάλληλου μήκους με ακρίβεια έως 0,1 χιλ. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία διασφαλίζει άψογο κούρεμα στο μήκος που επιθυμείτε και επιτυγχάνει σταθερά αποτελέσματα κάθε φορά.
Διπλά ακονισμένο κοπτικό στοιχείο για δύο φορές πιο γρήγορη κοπή:
Προσφέροντας ιδανικά αποτελέσματα για κάθε τύπο μαλλιών, η προηγμένη τεχνολογία DualCut συνδυάζει ένα διπλά ακονισμένο στοιχείο κοπής με σχεδιασμό χαμηλής τριβής. Το πρωτοποριακό στοιχείο κοπής έχει σχεδιαστεί για να κόβει τις τρίχες δύο φορές πιο γρήγορα από τις τυπικές κουρευτικές μηχανές Philips. Επίσης, διαθέτει επιπλέον ανθεκτικό περίβλημα προστασίας από ατσάλι για εξαιρετική αντοχή.
Απομνημόνευση 3 ρυθμίσεων μήκους ανά χτένα:
Αυτή η έξυπνη κουρευτική μηχανή θυμάται το τελευταίο μήκος κοπής που χρησιμοποιήσατε και διαθέτει δυνατότητα αποθήκευσης 3 άλλων ρυθμίσεων για κάθε εξάρτημα χτένας που συνδέετε. Επιλέξτε το μήκος που προτιμάτε, πατήστε το κουμπί μνήμης και η κουρευτική μηχανή θα απομνημονεύσει αυτόματα τη ρύθμιση. Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία για τρία διαφορετικά μήκη.
  Auto Turbo για μεγαλύτερη ταχύτητα κοπής:
Η λειτουργία Turbo αυξάνει αυτόματα την ταχύτητα στις χοντρές τρίχες, για τέλειο κούρεμα χωρίς κόπο.
  120 λεπτά αυτονομίας μετά από φόρτιση 1 ώρας:
Χρησιμοποιήστε την κουρευτική μηχανή χωρίς καλώδιο για μέγιστη ισχύ και ελευθερία. Η ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου παρέχει έως 120 λεπτά αυτονομίας μετά από φόρτιση 1 ώρας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς καλώδιο.

 

 

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής PHILIPS
Λειτουργία Συσκευής Ρεύμα / Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
Αυτονομία σε λεπτά 120'
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Συσκευής Κουρευτική Μηχανή
Τρόπος Λειτουργίας Ρεύμα - Επαναφορτιζόμενη Μπαταρία
Αριθμός Κεφαλών 1
Σκάλες Κοπής 400
Ρύθμιση Μήκους Κοπής 0,5 έως 42 χιλ. ανά 0,1 χιλ
Αυτονομία  120'
Υλικό λεπίδας Λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
Επιπλέον Δεν απαιτείται λίπανση, Μηχανοκίνητες χτένες, Digital Swipe
Χρώμα Μαύρο - Ασημί
Σύγκριση Προϊόντων