ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ SI3055BK TEXSTYLE 3 ΜΑΥΡΟ BRAUN

Περισσότερες Όψεις

ΣΙΔΕΡΟ ΑΤΜΟΥ SI3055BK TEXSTYLE 3 ΜΑΥΡΟ BRAUN
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 332552

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σίδερο Ατμού Braun SI3055BK TexStyle 3 ισχύος 2400 Watt με τη μοναδική στον κόσμο πλάκα FreeGlide 3D SuperCeramic.
44,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Σίδερο Ατμού Braun SI3055BK TexStyle 3

Το Braun TexStyle 3 έχει αναβαθμιστεί με νέα εμφάνιση, περισσότερη ισχύ και καλύτερη απόδοση ατμού. Τώρα διαθέτει την πρώτη τεχνολογία FreeGlide 3D στον κόσμο για ολίσθηση 360°.

Η πρώτη πλάκα τεχνολογίας FreeGlide 3D στον κόσμο

Εμπνευσμένο από το σχέδιο σανίδας snowboard, η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καμπυλωτή τεχνολογία FreeGlide 3D, που εγγυάται ολίσθηση, εγγυάται ολίσθηση 360° προς όλες τις κατευθύνσεις. Περάστε προς τα πίσω πάνω από κάθε εμπόδιο, όπως κουμπιά, τσέπες και φερμουάρ. Εφόσον δεν χρειάζεται να ρυθμίζουμε συνεχώς το ύφασμα για να αποφύγουμε τις νέες ρυτίδες, εξοικονομείται χρόνο και προσπάθεια. Το σιδέρωμα ποτέ δεν ήταν ευκολότερο, ταχύτερο ή πιο αποτελεσματικό.

Ζώνη ακριβείας

Η ζώνη ακριβείας τριγωνικού σχήματος στο άκρο του σίδερου επιτρέπει την εύκολη αφαίρεση των πιο δύσκολων ρυτίδων από περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσει το σίδερο όπως κολάρα και ραφές.

Γρήγορη προθέρμανση

Δεν χρειάζεται να περιμένετε πολύ χρόνο πριν αρχίσετε να σιδερώσετε.

Ψηφιακός έλεγχος κατά του σταξίματος

Όχι άλλο ενοχλητικό στάξιμο νερού στα ρούχα κατά το σιδέρωμα. Δεν υπάρχουν πλέον ενοχλητικοί λεκέδες νερού και διαρροές κατά το σιδέρωμα. Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία της σειράς CareStyle, η θερμοκρασία ελέγχεται πολύ πιο αποτελεσματικά απ 'ό, τι με έναν παραδοσιακό θερμοστάτη - που σημαίνει ότι πρέπει να σιδερώσετε λιγότερο επειδή δεν υπάρχει πλέον ενοχλητικό νερό που βγαίνει από την πλάκα για να λεκιάσετε ή να βρέξετε τα ρούχα σας κατά το σιδέρωμα .

Επίστρωση SuperCeramic

Κεραμική πλάκα υψηλής ποιότητας SuperCeramic. 60% πιο ανθεκτική πλάκα

SelfClean

Εύκολο στη χρήση και κατάλληλο σύστημα καθαρισμού της πλάκας από σωματίδια της κλίμακας.

Αυτόματη απενεργοποίηση

Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης σβήνει αυτόματα το σίδερο ατμού μετά από 8 λεπτά στην κατακόρυφη θέση ή μετά από 30 δευτερόλεπτα στην οριζόντια θέση. Αυτό το χαρακτηριστικό όχι μόνο εξασφαλίζει ασφάλεια, αλλά και εξοικονομεί ενέργεια για εσάς. Είτε απλά κάνετε ένα διάλειμμα ή φύγετε από το σπίτι, ποτέ δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάλι για ζεστά σίδερα στο σπίτι - εμπιστευθείτε τη λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης Braun για να φροντίσετε τα πάντα για εσάς.

Υπέροχη απόδοση

Ο εξαιρετικός συνδυασμός 2400 watt με εκπομπή ατμού προσφέρει εντυπωσιακή, εξαιρετικά ισχυρή απόδοση για την εξάλειψη των επίμονων πτυχώσεων γρήγορα και εύκολα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής BRAUN
Ισχύς 2400 Watt
Παραγωγή Ατμού 45 gr / min
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Σίδερου Ατμού
Ισχύς σε (Watt) 2400
Παραγωγή Ατμού 45 gr / min
Βολή Ατμού 180 gr / min
Χωρητικότητα Δοχείου σε (lt) 0.27
Κάθετος Ατμός Ναι
Τύπος Πλάκας FreeGlide 3D
Επιπλέον  - 
Χρώμα Μαύρο - Inox
Βάρος σε (kg)  - 
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm  - 
Σύγκριση Προϊόντων