ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

Υποστήριξη

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Καλώντας μας στο  210 59 14 312 (σε ώρες λειτουργίας καταστήματος) η πλήρως εξειδικευμένη ομάδα μας, είναι στη διάθεσή σας για την επίλυση οποιασδήποτε απορίας σας σχετικά με ένα προϊόν. Είναι χαρά μας να ακούμε τις ανάγκες σας και να σας δίνουμε τις δικές μας προτάσεις ή συμβουλές σχετικά με τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Χρειάζεστε εγκατάσταση της συσκευής που μόλις αγοράσατε; Μη διστάσετε να μας το ζητήσετε!

  • Αν η συσκευή που αγοράσατε χρειάζεται εξειδικευμένο τεχνικό, θα σας καθοδηγήσουμε σε κάποιον από τους έμπειρους συνεργάτες μας για μια ασφαλή & αξιόπιστη λύση.
  • Αν χρειάζεστε επίδειξη της συσκευής, θα σας κατευθύνουμε στην πιο άμεση, αξιόπιστη λύση & πιστοποιημένη από τον κατασκευαστή λύση.

Κατά την παραγγελία ή το ενδιαφέρον της παραγγελίας σας, το τμήμα πωλήσεων μας θα σας ενημερώσει υπεύθυνα για τα πιθανά κόστη εγκατάστασης.

ΒΛΑΒΕΣ - ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στο ηλεκτρονικό, αλλά και το φυσικό μας κατάστημα συνοδεύονται από την αντίστοιχη, επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή. Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας κατευθύνουμε άμεσα στο πιο κοντινό σας πιστοποιημένο service του κατασκευαστή.

Σύγκριση Προϊόντων