ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ Vario Style KVN39ID3A Espresso Brown (KSZ1BVD00 + KGN39IJ3A) BOSCH

Περισσότερες Όψεις

ΨΥΓΕΙΟΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ Vario Style KVN39ID3A Espresso Brown (KSZ1BVD00 + KGN39IJ3A) BOSCH
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 006009

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Ψυγειοκαταψύκτης NoFrost Vario Style με δυνατότητα αλλαγής χρώματος πόρτας KVN39ID3A της Bosch. Με σύστημα Multi Airflow System και Ενεργειακής κλάσης Α++ Απεικόνιση του χρώματος Espresso Brown KVN39ID3A (KSZ1BVD00 + KGN39IJ3A)

850,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Vario Style με δυνατότητα αλλαγής χρώματος πόρτας KGN39IJ3A της Bosch

Σχεδιασμένοι για να μεταμορφώνονται.

Επιτέλους ένα ψυγείο που μπορείτε να ανανεώσετε το στυλ του οποιαδήποτε στιγμή. Ο χρωματιστός ψυγειοκαταψύκτης Vario Style με σύστημα μοναδικής φρεσκάδας VitaFresh είναι το πρώτο ψυγείο στον κόσμο με χρωματιστή πρόσοψη που μπορεί να αλλάζει. Τώρα μπορείτε εύκολα να δώσετε στην κουζίνα σας το νέο στυλ που θέλετε, οποιαδήποτε στιγμή θέλετε, διαλέγοντας απλά το αγαπημένο σας χρώμα για την πρόσοψή του.

Γιατί η κουζίνα δεν είναι απλώς ο χώρος που τρώμε. Είναι το σημείο του σπιτιού που θα γίνουν πάρτι, καλέσματα με φίλους ή θα απολαύσουμε ένα ζεστό και χαλαρό βραδυνό γεύμα με την οικογένεια. Και το κεντρικό σημείο του, εκεί που βρίσκεται το φαγητό και τα ποτά, είναι φυσικά το ψυγείο. Είναι το σημείο που ξεχωρίζει σε κάθε κουζίνα, ακόμη και όταν είναι εντοιχισμένο.

Συνδυάζοντας στυλ, αναβαθμισμένη ποιότητα και απλότητα, ο χρωματιστός ψυγειοκαταψύκτης Vario Style σας προσφέρει τη δυνατότητα να μετατρέψετε κυριολεκτικά την κουζίνα σας σε έναν χώρο έκφρασης του εαυτού σας, με εξαιρετικό, μοναδικό χαρακτήρα. Είτε έχετε διάθεση για ένα τολμηρό, ζωντανό, μοντέρνο χρώμα, είτε αναζητάτε έναν διακριτικό χρωματικό τόνο, η ποικιλία είναι πολύ μεγάλη, για να επιλέξετε το αγαπημένο σας.

Ένα ψυγείο που δείχνει το πραγματικό του χρώμα – το αγαπημένο σας

Επιλέξτε απλώς ανάμεσα σε 19 διαφορετικά φρέσκα look – από το ζωηρό cherry red μέχρι τολμηρά χρώματα, όπως το espresso brown ή αυθεντικά χρώματα της φύσης, όπως το aqua. Με το νέο ψυγειο καταψύκτη Vario Style της Bosch που διαθέτει εναλλασσόμενες χρωματιστές προσόψεις, μπορείτε πλέον απλά να ανανεώνετε το χρώμα του ψυγείου σας οποιαδήποτε στιγμή, χάρη στη μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων χρωμάτων. Οι χρωματιστές προσόψεις κατασκευάζονται στη Γερμανία από γαλβανισμένο φύλλο χάλυβα και άλλα ανθεκτικά υλικά με την εγγύηση και ποιότητα της Bosch οικιακές συσκευές.

FreshSense: τέλειες συνθήκες αποθήκευσης.

Χάρη στη βέλτιστες συνθήκες αποθήκευσης, τα τρόφιμά σας παραμένουν στην ιδανκή κατάσταση - το παγωτό, για παράδειγμα, δεν είναι ούτε υπερβολικά μαλακό ούτε υπερβολικά σκληρό. Η σταθερή θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο είναι καθοριστικός παράγοντας για να επιτυγχάνεται περισσότερη φρεσκάδα και να διατηρείται καλύτερα η γεύση των τροφίμων. Οι αισθητήρες FreshSense παρακολουθούν και ελέγχουν συνεχώς την ατμοσφαιρική θερμοκρασία, καθώς και τη θερμοκρασία του ψυγείου και του καταψύκτη. Έτσι, η θερμοκρασία μέσα στο ψυγείο διατηρείται πάντα σταθερή, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία.

Το ψυγείο που ξέρει, πώς να διατηρείται δροσερό.

Η ενεργοποίηση της λειτουργίας SuperCooling προτού πάτε για ψώνια, θα μειώσει τη θερμοκρασία για ένα μικρό χρονικό διάστημα, ώστε να διατηρήσετε τα φρέσκα ψώνια σας στη σωστή θερμοκρασία.

Σύστημα Multi Airflow System: ομοιόμορφη κατανομή του αέρα, για φρεσκάδα που διαρκεί περισσότερο.

Το σύστημα MultiAirflow κατευθύνει ήπια, ομοιόμορφα ρεύματα κρύου αέρα σε όλα τα επίπεδα της ψύξης και της κατάψυξης. Οι διακυμάνσεις θερμοκρασίας ελαχιστοποιούνται και οι χρόνοι ψύξης μειώνονται – πράγμα που βοηθάει τα τρόφιμά σας να διατηρούν τη γεύση τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Φρέσκος αέρας χωρίς βακτηρίδια: το AirFresh Filter

Το AirFresh Filter με αντιβακτηριδιακή δράση antiBacteria εξουδετερώνει ενεργά τις δυσοσμίες μέσα στο ψυγείο και φιλτράρει τα βακτηρίδια. Οι δυσάρεστες ουσίες των τροφίμων με έντονη οσμή απορροφώνται και ο αέρας διατηρείται καθαρός και φρέσκος - χωρίς να χρειάζεται αντικατάσταση του φίλτρου σε ολόκληρη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

Ο ψυγειοκαταψύκτης NoFrost με συρτάρι VitaFresh: Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ποτέ ξανά απόψυξη στο ψυγείο σας.

Η απόψυξη ενός ψυγείου με το χέρι μπορεί να είναι πολύ ενοχλητική και χρονοβόρα. Χάρη στα νέα ψυγεία μας με NoFrost, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε αυτή την εργασία από τη λίστα των υποχρεώσεων σας για τα καλά. Σε αντίθεση με τα συμβατικά ψυγεία, η υγρασία του αέρα σε ένα ψυγείο NoFrost συλλέγεται μόνιμα σε μια κεντρική μονάδα ψύξης, που αποψύχεται αυτόματα συχνά από μόνη της. Οι συμπυκνομένοι υδρατμοί που προκύπτουν, απλά διοχετεύονται έξω από το ψυγείο, όπου στη συνέχεια εξατμίζονται. Με αυτό τον τρόπο το NoFrost διατηρεί μόνιμα στο ψυγείο σας όχι μόνο χωρίς πάγο, αλλά επίσης και χωρίς την ανάγκη για απόψυξετε εσείς ο ίδιος.

Εκπληκτικά απλό. 3, 2, 1, έτοιμο!

Με το ψυγειοκαταψύκτη Vario Style της Bosch, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε το χρώμα της πρόσοψης του ψυγείου σας, όποια στιγμή θελήσετε. Το πρωτοποριακό σύστημα Vario Style διαθέτει έναν έξυπνο συνδυασμό μη εμφανών γάντζων και μαγνητών, ώστε να αλλάζετε εύκολα την πρόσοψη του ψυγείου σας επιλέγοντας το χρώμα της προτίμησής σας. Δεν χρειάζεστε ούτε καν ειδικά εργαλεία ή εξειδικευμένες γνώσεις. Απλά ανασηκώστε τη χρωματιστή πρόσοψη στο κάτω μέρος, τραβήξτε την προς τα πάνω για να αποσυνδεθεί από το επάνω μέρος του ψυγείου και κουμπώστε τη νέα χρωματιστή πρόσοψη της επιλογής σας. Με 3 μόλις βήματα, το νέο στυλ της κουζίνας σας είναι ήδη έτοιμο!

3 βήματα για να βρείτε το ψυγείο που ταιριάζει στο στυλ σας.

Δεν ξέρουμε τι θα θέλατε να αποθηκεύσετε ή ποια είναι τα αγαπημένα σας χρώματα, όμως με τους πρωτοποριακούς ψυγειοκαταψύκτες Vario Style που διαθέτουν σύστημα φρεσκάδας VitaFresh σίγουρα θα βρείτε ένα ψυγείο που ταιριάζει στις ανάγκες του σπιτιού σας. Είτε ζείτε μόνοι σας, είτε έχετε μεγάλη οικογένεια, προσφέρουμε το κατάλληλο μέγεθος για τον καθένα, σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων. Εσείς απλά διαλέξτε το ύψος που είναι ιδανικό για εσάς και τον διαθέσιμο χώρο σας και φυσικά το αγαπημένο σας χρώμα. Μπορείτε να το αλλάξετε όποια στιγμή θελήσετε.

1ο Βήμα: Βρείτε το κατάλληλο ύψος.

2ο Βήμα: Διαλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα.

3ο Βήμα: Αλλάξτε το στυλ του ψυγείου σας οποιαδήποτε στιγμή.

Τεχνικές Προδιαγραφές

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Ενεργειακή κλάση: A++ σε μια κλίμακα ενεργειακών κλάσεων από Α+++ έως D
 • Ετήσια κατανάλωση ενέργειας: 273 kWh
 • Κλιματική κλάση SN-T (10˚-43˚C)
 • Συνολική μικτή χωρητικότητα: 400lt
 • Καθαρή χωρητικότητα συντήρησης: 279lt
 • Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης: 87lt

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Ηλεκτρονικός έλεγχος (LED) συντήρησης & κατάψυξης
 • Dynamic MultiAirFlow για ομοιόμορφη κατανομή της ψύξης
 • Δυνατότητα αλλαγής φοράς πόρτας. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 18182
 • Οπτικοακουστικό σήμα ειδοποίησης
 • Φίλτρο ενεργού άνθρακα AirFresh filter για μείωση των οσμών από τα τρόφιμα
 • Ενσωματωμένη κατακόρυφη χειρολαβή.
 • 2 κυκλώματα ψύξης

Στη συντήρηση

 • Super στη συντήρηση με αυτόματη απενεργοποίηση
 • 4 ράφια από γυαλί ασφαλείας, από τα οποία τα 3 ρυθμίζονται σε ύψος
 • 1 συρτάρι VitaFresh με έλεγχο υγρασίας - τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται φρέσκα και πλούσια σε βιταμίνες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  2 συρτάρια VitaFresh ◄0°C► με έλεγχο θερμοκρασίας - το κρέας και τα ψάρια διατηρούνται φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα
 • Μπουκαλοθήκη
 • 3 x Αυγοθήκη
 • Εσωτερικός LED φωτισμός

Στην κατάψυξη

 • SuperFreezing με αυτόματη απενεργοποίηση
 • 3 συρτάρια αποθήκευσης
 • Ικανότητα κατάψυξης σε 24 ώρες: 14kg
 • Αυτονομία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος: 16 ώρες

Διαστάσεις Συσκευής

 • Διαστάσεις συσκευής ΥxΠxΒ: 203x60x66 cm

Περισσότερες λεπτομέρεις για τους ψυγειοκαταψύκτες VarioStyle:

https://www.bosch-home.gr/texnologia-bosch/variostyle

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής BOSCH
Τύπος Ψύξης Full No Frost
Μοτέρ 1
Μηχανισμός για παγάκια Δε Διαθέτει
Χωρητικότητα Συνολική μικτή χωρητικότητα: 400lt (Καθαρή χωρητικότητα συντήρησης: 279lt / Καθαρή χωρητικότητα κατάψυξης: 87lt)
Πλάτος 60εκ.
Ύψος 203εκ.
Ενεργειακή Κλάση A++
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Ψύξης No Frost
Ύψος σε (m) 2.03
Διάσταση 60 cm
Ενεργειακή Κλάση A++
Οθόνη Ενδείξεων / Λειτουργιών Διαθέτει LCD
Συνολική Χωρητικότητα σε lt (Μικτή / καθαρή) 400 / -
Χωρητικότητα Κατάψυξης σε lt  (Μικτή / καθαρή)  - / 87
Χωρητικότητα Συντήρησης σε lt  (Μικτή / καθαρή)  - / 279
Παροχή Κρύου Νερού Όχι
Αντιβακτηριδιακή Τεχνολογία Air fresh filter
Κλιματολογική Κλάση SN-T (10˚-43˚C)
Ηλεκτρονικός Θερμοστάτης Διαθέτει
Αριθμός Ραφιών  4
Θήκες για φιάλες Διαθέτει
Ικανότητας κατάψυξης σε kg/24h 14
Αυτονομία χωρίς ρεύμα σε ώρες 16
Ενεργειακή Κατανάλωση (ετήσια) σε kWh 273,0 KWh
Επίπεδο Θορύβου 39 db
Αλλαγή Φοράς Πόρτας Υποστηρίζεται
Χρώμα Κατάλογος επιλογών χρωματισμού
Επιπλέον Χαρακτηριστικά Dynamic MultiAirFlow, SuperFreezing, VitaFresh
Βάρος σε Kg 75,7
Διαστάσεις σε cm (Υ x Π x Β) 203 x 60 x 66
Σύγκριση Προϊόντων