ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

PORTABLE SPEAKER PH3 LG

Περισσότερες Όψεις

PORTABLE SPEAKER PH3 LG
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 136517

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Φορητό Ηχείο Bluetooth PH3 της LG για Ήχο 360 μοιρών
39,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση | Μουσική με φως | Ήχος παντού | Αληθινή φορητότητα | Μοιραστείτε τη σύνδεσή σας | Συνδέεται σε άλλες συσκευές

Ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση

Όντας κατασκευασμένο για να ταιριάζει με οποιαδήποτε διακόσμηση, το συγκεκριμένο ηχείο καλύπτει όλες τις αισθητικές. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως φως νυκτός σε παιδικό δωμάτιο ή στο μπάνιο καθώς χαλαρώνετε σε ένα πλούσιο αφρόλουτρο. Το ηχείο είναι ελαφρύ και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού στο σπίτι.

Ήχος παντού

Απαλλάξτε τον εαυτό σας από την υποχρέωση να στέκεστε μπροστά από το ηχείο σας. Η σχεδίασή του σας επιτρέπει να κινείστε ελεύθερα γύρω από το ηχείο χωρίς να παρατηρείτε αλλοίωση του ήχου. Είτε είστε μπροστά ή πίσω από το ηχείο, ο ήχος σας ακολουθεί.

Αληθινή φορητότητα

Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου υποστηρίζει έως 10 ώρες μουσικής αναπαραγωγής. *Η διάρκεια της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με τη χρήση

Μουσική με φως

Ακούστε μουσική και φτιάξτε ατμόσφαιρα με το ενσωματωμένο φως που μοιάζει με κερί. Βάλτε το ηχείο στο δωμάτιο που χρησιμοποιείτε για να χαλαρώσετε ή χρησιμοποιήστε το ως φως νυκτός. Μπορείτε να ρυθμίσετε το φως να αναβοσβήνει ή να επιλέξετε ένα πιο απαλό χαλαρωτικό φωτισμό.

Μοιραστείτε τη σύνδεσή σας

Με το ηχείο LG μπορείτε να συνδέσετε 2 συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα. Μαζί με ένα φίλο σας μπορείτε να στέλνετε μουσική εναλλάξ στο ηχείο. Μια συγκέντρωση είναι πάντα περισσότερο απολαυστική όταν μπορούν όλοι να παίξουν τη μουσική τους.

Συνδέεται σε άλλες συσκευές

Μέρος της μουσικής σας μπορεί να μη βρίσκεται σε συσκευές συνδεδεμένες μέσω Bluetooth. Συνδέστε με ευκολία τα παλιά σας MP3 και τις μονάδες αναπαραγωγής CD.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Σύγκριση Προϊόντων