ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ;ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ GC3920/20 2500W PHILIPS

Περισσότερες Όψεις

ΑΤΜΟΣΙΔΕΡΟ GC3920/20 2500W PHILIPS
ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 330262

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Σίδερο ατμού GC3920/20 της Philips ισχύος 2500 Watt, με συνεχής παροχή ατμού 45γρ./λεπτό, πλάκα SteamGlide Plus με προηγμένη επίστρωση τιτανίου 6 στρώσεων και τεχνολογία OptimalTEMP που παρέχει τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού.
65,00 €
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger
Ή
Περιγραφή

Λεπτομέρειες

Ασφαλές για όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται

Τα ατμοσίδερα της Philips με OptimalTEMP παρέχουν τον πιο αποτελεσματικό συνδυασμό θερμοκρασίας και ατμού, ανεξάρτητα από το ύφασμα. Σκληρά σε βαριά βαμβακερά, απαλά σε ευαίσθητα υφάσματα. Μπορούν να παραμείνουν με ασφάλεια πάνω σε οποιοδήποτε ύφασμα που σιδερώνεται ή ακόμα και στη σιδερώστρα, εγγυημένα χωρίς τον κίνδυνο καψίματος ή γυαλάδας. Το σιδέρωμα είναι πλέον πιο εύκολο, γρήγορο και ασφαλές από ποτέ!

Δείτε το Video

Διακοπή σταξίματος, για ρούχα χωρίς λεκέδες όταν σιδερώνετε

Το σύστημα drip-stop του ατμοσίδερου Philips σας δίνει τη δυνατότητα να σιδερώνετε ευαίσθητα υφάσματα σε χαμηλές θερμοκρασίες, χωρίς να ανησυχείτε για λεκέδες από σταγόνες νερού.

Το σίδερο απενεργοποιείται αυτόματα όταν μένει χωρίς επίβλεψη

Το ατμοσίδερο απενεργοποιείται αυτόματα όταν μένει χωρίς επίβλεψη, για εξοικονόμηση ενέργειας και μεγαλύτερη ασφάλεια. Απενεργοποιείται μετά από 2 λεπτά εάν παραμείνει όρθιο, στην πλάκα ή στο πλάι.

Σιδερώστε από τζιν μέχρι μεταξωτά χωρίς αλλαγή στη ρύθμιση θερμοκρασίας

Τα ατμοσίδερα της Philips με OptimalTEMP κάνουν το σιδέρωμα ευκολότερο και γρηγορότερο, επειδή δεν χρειάζονται ρύθμιση θερμοκρασίας. Σιδερώστε με ασφάλεια τα πάντα, από τζιν μέχρι μεταξωτά, από λινά μέχρι κασμίρ, με όποια σειρά θέλετε, χωρίς να περιμένετε να προσαρμοστεί η θερμοκρασία ή να χωρίζετε από πριν τα ρούχα.

Μπορείτε να ακουμπήσετε με ασφάλεια τη ζεστή πλάκα του σίδερου πάνω στη σιδερώστρα

Η πρωτοποριακή τεχνολογία OptimalTEMP εγγυάται ότι δεν θα προκληθεί κανένα κάψιμο σε όλα τα υφάσματα που σιδερώνονται. Πέρα από αυτό, μπορείτε να αφήσετε την καυτή πλάκα του σίδερου απευθείας πάνω στο βαμβακερό ύφασμα της σιδερώστρας χωρίς να προκληθεί ζημιά. Έτσι, μειώνεται η καταπόνηση των καρπών σας, καθώς δεν χρειάζεται να σηκώνετε το σίδερο τόσο συχνά από τη βάση του.

Ελεγμένο και εγκεκριμένο από ειδικούς υφασμάτων

Η τεχνολογία OptimalTEMP έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από τους ανεξάρτητους ειδικούς υφασμάτων για την εξαίρετη απόδοση σιδερώματος. Η σφραγίδα έγκρισης από την Woolmark εξασφαλίζει ότι το προϊόν είναι ασφαλές για χρήση στα μάλλινα.

Η ταχύτερη ολίσθηση με την πλάκα SteamGlide Plus

Η αποκλειστική μας πλάκα SteamGlide Plus, με προηγμένη επίστρωση τιτανίου 6 στρώσεων, έχει εξαιρετική απόδοση ολίσθησης σε κάθε ύφασμα. Είναι αντικολλητική, ανθεκτική στις γρατσουνιές και καθαρίζεται εύκολα.

Παροχή ατμού έως και 45 γρ./λεπτό για καλύτερη αφαίρεση των τσακίσεων

Η συνεχής παροχή ατμού έως και 45 γρ./λεπτό σάς προσφέρει την ιδανική ποσότητα ατμού, ώστε να αφαιρείτε αποτελεσματικά όλες τις τσακίσεις.

Βολή ατμού έως 180 γρ. για εύκολη αφαίρεση των επίμονων τσακίσεων

Η βολή ατμού 180 γρ. του σίδερου διεισδύει βαθιά στο ύφασμα για εύκολη αφαίρεση των επίμονων τσακίσεων.

Εύκολη λειτουργία καθαρισμού αλάτων για μακροχρόνια απόδοση ατμού

Αυτό το ατμοσίδερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κανονικό νερό βρύσης, ενώ χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία καθαρισμού αλάτων μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα τα τυχόν συσσωρευμένα άλατα. Εάν χρησιμοποιείτε κανονικό νερό βρύσης, πρέπει να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία καθαρισμού αλάτων μία φορά το μήνα, ώστε να διατηρήσετε την απόδοση του ατμοσίδερου Philips.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ

Κατασκευαστής PHILIPS
Ισχύς 2500 Watt
Παραγωγή Ατμού 45 gr / min
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Τύπος Σίδερου Ατμού
Ισχύς σε (Watt) 2500
Παραγωγή Ατμού 45 gr / min
Χωρητικότητα Δοχείου σε (lt) 0.3
Κάθετος Ατμός Ναι
Τύπος Πλάκας SteamGlide Plus
Επιπλέον Calc Clean System 
Χρώμα Μαύρο - Μπλε
Βάρος σε (kg) 1.48
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) cm 14.7x31.2x12.7
Σύγκριση Προϊόντων